ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Hem Sexleksaker Sexiga kläder Övrigt REA Fyndhörnan Guider & konsumentinfo

Övriga sidor

Om PleasuredomeVillkorSekretesspolicyInfoOm ossVarumärkenBetalning och fraktinformationRabatter på PleasuredomeKontakta oss
Meny
Meny
Varumärken
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr

Dildos för alla

Dildos

En dildo är utformad för att efterlikna känslan som uppstår vid penetrering när du använder den. Således är de ofta utformade som en penis. Men det finns många varianter i olika former och utförande, allt från enklare stavar till lyxigare varianter gjorda i hudliknande silikon.

Dessutom finns det dildos med ådror och pung, för att inte nämna klassiska stavar i glas eller dildos som vibrerar. Vidare finns det dildos med sugkoppar som du kan fästa på släta ytor som ett bord eller en stol. En annan variant är att fästa dildon i en strap-on-sele för att kunna använda den tillsammans med din partner.

Stort utbud

Vad det än är för hjälpmedel du söker för att uppleva känslan av att bli penetrerad hittar du det hos oss. Om du å andra sidan är intresserad av att uppleva anal penetration väljer du en analplugg.

Det är sexleksaker som är avsedda att användas i analöppningen. Några produkter du hittar i vårt utbud är:

  • Dildos med sugkopp
  • Dubbeldildos
  • Glasdildos
  • Realistiska dildos
  • Vibrerande dildos

Dildos med sugkopp

Dessa är utformade för att kunna fästas på en slät yta som till exempel ett golv, en vägg eller en stol. Förutom att du får fria händer som du kan använda till annat, ger en dildo med sugpropp andra möjligheter att styra hur penetreringen ska ske när det är dildon som är fixerad och din kropp som är rörlig.

Fäst till exempel dildon på väggen och låt dildon glida in genom att ställa dig på knä.

Dubbeldildos

Dessa dildos är utformade för att kunna användas i två öppningar samtidigt. Det finns U-formade dubbeldildos som möjliggör vaginal och anal penetration samtidigt. En annan utformning har ollon i bägge ändar så att två personer kan använda dildon tillsammans. Dessa dildos finns också med sugkopp så att du kan fästa dildon på till exempel golvet.

Glasdildos

Dessa dildos är gjorda i ett glasmaterial som erbjuder möjlighet att leka med temperaturskillnader. Glasdildon är tillverkad av Pyrexglas, vilket är ett material som tål stora temperaturförändringar utan att gå sönder. Så antingen kyl ner din glasdildo eller värm upp den och erfar känslan när du för in den.

Sexleksaker i glas har tack vare temperaturmöjligheterna en förmåga att ge en helt annan typ av stimulans. Dessutom är glas perfekt för dig som är allergisk mot olika slags plast- eller gummiprodukter.

Realistiska dildos

Om du gillar känslan och utseendet på en riktig penis ska du skaffa en realistisk dildo. De är utformade i ett silikonmaterial som ger en hudliknande känsla och som har ådror.

Dessutom är de mjuka på utsidan men hårda på insidan, precis som en riktig erigerad penis. En del varianter har dessutom en pung som dinglar. Så om du vill komma nära upplevelsen av att bli penetrerad av en riktig penis är det en realistisk dildo du ska välja.

Vibrerande dildos

Med en vibrerande dildo upplever du penetration och vibrering samtidigt. Du kan använda den både tillsammans med andra eller på egen hand. Dessutom är den inte begränsad till att enbart bli använd för penetrering utan kan stimulera dig både vid användning inuti och utanpå kroppen.

Vibrerande dildos har oanade användningsmöjligheter, så använd din fantasi för att pröva dig fram.

Mer info finns i våra guider (klicka!) och tveka inte att fråga i chatten om du behöver mer vägledning innan du köper en dildo

 

Utvalda produkter i Dildos
 NJOY - Pure Wand 


 SEK:1369kr
-29%
 NJOY - Fun Wand 


SEK:935kr SEK:1315kr
Bästsäljare
 NJOY - Pure Wand 


 SEK:1369kr
Powered by Talex e-handelssystem