ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Hem Sexleksaker Sexiga kläder Övrigt REA Fyndhörnan Guider & konsumentinfo

Övriga sidor

Om PleasuredomeVillkorSekretesspolicyInfoOm ossVarumärkenBetalning och fraktinformationRabatter på PleasuredomeKontakta oss
Meny
Meny
Varumärken

Prostatamassager-P-punkts stimulans

Sortera produkter :
Visa: 
 Prostate Massager 


 SEK:399kr
 B-Vibe 360 Plug 


 SEK:998kr
 B-Vibe Rocker Plug 


 SEK:649kr
-30%
 Power Plug Prostate Massager 


SEK:139kr SEK:199kr
 Fuck Plug 


 SEK:799kr
 Plex with flex 


 SEK:949kr
Visar 1 till 20 (av 112 produkter)
Resultatsidor:  1  2  3  4  5 ...  [Nästa >>] 

Prostatamassager-P-punkts stimulans 

Ibland beskriver man prostatan som en manlig motsvarighet till kvinnans G-punkt. Den brukar ofta benämnas som P-punkt. Prostatatan är placerad cirka 5-8 cm upp i analens främre vägg. De har gjorts studier som visar på positiva effekter av prostatamassage som exempelvis intensivare orgasmer samt hårdare  o mer långvarig erektion. Det kan ge en extra dimension till sexlivet när män upplever anal njutning.

Bästa sättet att stimulera prostatatan är med hjälp av tryck. Det är därför som leksaker för detta ändamål är böjda så att rätt vinkel mot prostatan erhålls. Det är också önskvärt med en bred slutdel på utrustningen så den inte försvinner upp i analen. Tänkl på att använda glidmedel vid alla anala övningar.

Anala vibratorer av olika tillverkare till bästa pris

Du kommer hitta många olika produkter. Vissa är billiga och kanske är tilllverkaren okänd för dig och andra är kända som exempelvis Lelo, Rocksoff eller Nomi Tang. Samtliga produkter är dock av bra eller mycket bra kvalitet. 

Powered by Talex e-handelssystem