ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Hem Sexleksaker Sexiga kläder Övrigt REA Fyndhörnan Guider & konsumentinfo

Övriga sidor

Om PleasuredomeVillkorSekretesspolicyInfoOm ossVarumärkenBetalning och fraktinformationRabatter på PleasuredomeKontakta oss
Meny
Meny
Varumärken
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr

Sortera produkter :
Visa: 
-33%
 Proseed 10 caps 


SEK:149kr SEK:223kr
-24%
 Sperm Flood - Mer Sperma 


SEK:415kr SEK:549kr
-7%
 Meer Sperma-Mer Sperma 2 burkar 


SEK:739kr SEK:798kr
-11%
 Cumbetter-Mer Sperma 3 burkar 


SEK:1578kr SEK:1767kr
Visar 1 till 20 (av 34 produkter)
Resultatsidor:  1  2  [Nästa >>] 
Bästsäljare

Produkter för mer spermie produktion

Öka spermaproduktionen

Att lida av låg spermaproduktion är vanligare än vad du kanske tror och något som drabbar många män någon gång i livet. Det är dock enkelt åtgärdat och inget du behöver skämmas för. Hos oss hittar du flera olika kosttillskott som hjälper dig att öka spermaproduktionen. Du kommer även märka att det finns flera andra fördelar med att ta kosttillskotten regelbundet, både sexuella och fysiska.

Hur det fungerar

Kosttillskotten i vårt sortiment bidrar till en ökad spermiekvalitet samtidigt som de sätter fart på spermieproduktionen. Produkterna bidrar även med positiv effekt på ditt fysiska välmående och din fertilitet. Det finns många naturliga ämnen som främjar kroppens spermaproduktion. Zink är en essentiell mineral som hjälper kroppen att höja testosteronnivåerna. Det leder i sin tur till ökad spermaproduktion.

Även vitamin C och vitamin D hjälper dig att öka spermieproduktionen precis som exempelvis Ashwagandha, Maca och L-arginin. Saffran stimulerar spermiernas rörelseförmåga medan Tribulus terrestris förbättrar fertiliteten och sexlusten. I vårt sortiment har vi flera olika kosttillskott som innehåller några, eller alla, ovannämnda ingredienser. Du hittar även kosttillskott som enbart har 100 % naturliga ingredienser.

Mer sperma med kosttillskott

Kosttillskotten kommer i form av smidiga kapslar som ska sväljas tillsammans med vatten. Du kan ta mellan en och fyra kapslar per dag, oftast en till två gånger per dag. Hur många kapslar du ska ta, och hur ofta, varierar beroende på vilket märke du föredrar. Vi har även kosttillskott i form av droppar som passar dig som av någon anledning inte vill eller kan inta kapslar. Oavsett om du föredrar kapslar eller droppar är det viktigt att du inte överskrider den rekommenderade dosen.

Gel och krämer

För dig som är nöjd med din spermaproduktion men vill testa på något nytt och spännande har vi exempelvis krämer som påminner om sperma. Den gel-liknande krämen passar lika bra att använda för hemmabruk eller om du spelar in erotiska filmer. Krämerna är vänliga mot huden och kan användas överallt på kroppen.

Andra fördelar

Det finns flera andra fördelar med att ta något av våra kosttillskott för ökad spermaproduktion. Du kan bland annat få intensivare orgasmer, även efter flera utlösningar. En annan fördel är att en del upplever att ståndet blir hårdare och dessutom varar längre. Kosttillskotten bidrar även till att förbättra både spermans smak och konsistens. Eftersom kapslarna innehåller många vitaminer och mineraler främjar de även din helhetshälsa, vilket också har en positiv påverkan på dina spermier.

Powered by Talex e-handelssystem