ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Hem Sexleksaker Sexiga kläder Övrigt REA Fyndhörnan Guider & konsumentinfo

Övriga sidor

Om PleasuredomeVillkorSekretesspolicyInfoOm ossVarumärkenBetalning och fraktinformationRabatter på PleasuredomeKontakta oss
Meny
Meny
Varumärken
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr

CAMAGRA din produkt

Sortera produkter :
Visar 1 till 2 (av 2 produkter)
Resultatsidor:  1 
Bästsäljare

CAMAGRA din produkt mot erektil dysfunktion


Erektil dysfunktion (ED), även kallad impotens, kan påverka din personliga tillfredsställelse genom att förminska din upplevelse från sex. ED kan ha många orsaker, både mentala och fysiska. ED med fysiska orsaker är grundläggande hos män när de åldras. Produkter är tillgängliga som kan hjälpa till att behandla ED för vissa män.

Det mest anmärkningsvärda ED-produkt är:
Camagra Erection Aid for Men - https://www.pleasuredome.se/camagra-erection-30caps-p-10550.html
Camagra Erection Aid for Woman -https: //www.pleasuredome.se/camagra-woman-tabs-p-8750.html


De har en god effekt mot ED vilket innebär att de får dina vener att förstoras för att öka blodomloppet. Dessa produkt är särskilt övertygande för att vidga venerna i din penis. Mer blod i din penis gör det mycket lättare för dig att få och upprätthålla erektion när du är sexuellt upphetsad.


I vilket fall som helst kan dessa produkter också orsaka några bieffekter, så här är sju av de mest kända symptomen från ED-produkt.
 
Huvudvärk
Denna reaktion är mycket vanlig med alla typer av ED-produkter, så att byta märke kommer inte nödvändigtvis att lindra dina symtom.

Kroppsmärtor och smärtor
Andra har rapporterat specifik smärta i nedre delen av ryggen. Om du har dessa typer av smärta när du tar ED-produkt, kan OTC-smärtstillande medel hjälpa.

Matsmältningssystemproblem
Din ED-produkt kan orsaka obehagliga biverkningar i matsmältningssystemet. De vanligaste är matsmältningsbesvär och diarré. För att lindra mindre problem, överväg att göra kostförändringar för att minska magbesvär.

Täppt och rinnande näsa
Täppt eller rinnande eller täppt näsa kan vara ett vanligt symptom på ED-produkt. I de flesta fall försvinner dessa biverkningar utan behandling. Tala med din läkare om de kvarstår.

Mindre biverkningar är vanliga när du tar ED-produkter, men vi rekommenderar ändå att ta kontakt med din läkare omedelbart om du har någon av dessa biverkningar.
 

Pleasuredome har olika sortiment och du hittar dem här:   Camagra (klicka här)

 
Powered by Talex e-handelssystem