ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Hem Sexleksaker Sexiga kläder Övrigt REA Fyndhörnan Guider & konsumentinfo

Övriga sidor

Om PleasuredomeVillkorSekretesspolicyInfoOm ossVarumärkenBetalning och fraktinformationRabatter på PleasuredomeKontakta oss
Meny
Meny
Varumärken
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr

Sexleksaker för henne-kvinnor

Sexleksaker för kvinnor

Många kvinnor idag känner att de behöver lite mer stimulans, eller kanske mer intensiv stimulering för att kunna uppnå orgasm. I dessa fall kan sexleksaker vara mycket effektiva hjälpmedel. För en del av er kan det fortfarande kännas som lite tabu eller nytt med sexleksaker.

Vi vill uppmana er till att börja med någon kanske lite mindre, inte så avancerad vibrator, som exempelvis en rabbit-vibrator. Eller för er som föredrar endast klitorisstimulering kanske en klitorisvibrator är ett bättre val. Om inte annat för att först och främst vänja er med tanken, så att ni sedan kan slappna av ordentligt och tillåta er själva att njuta fullt ut.

Gamla myter, produkter & orgasmer

Den gamla myten att du inte kan ha lika skönt sex med sexleksaker som du har med en partner är utdöende då det idag snarare är tvärtom. Det kan hända att det legat något i den här myten en gång i tiden.

Att stimulera våra kön är inte något nytt fenomen, utan det är något vi människor har gjort sedan tidernas gryning. Förr var det kanske inte lika avancerat och bekvämt som idag.

Men med dagens smarta, välfungerande produkter upplever många kvinnor faktiskt att sex med en vibrator eller andra sexleksaker är en skön upplevelse, till och med bättre än naturligt sex.

Vi har många kunder som berättar att de fått sin första orgasm när de använt någon av de leksaker vi erbjuder på Pleasuredome. För att nämna ett par exempel har vi speciella vibratorer som visat sig vara väldigt effektiva för att uppnå klitorisorgasmen.

För de som söker G-punktsstimulans upplever våra kunder att de u-formade rabbit-vibratorerna är bra och säkra kort.

Alla förtjänar en orgasm, också på resande fot

Vi behöver alla ta tid till att njuta sexuellt oavsett vad vi arbetar med, samt om vi har en partner eller inte. Det ger oss mer endorfiner i kroppen vilket höjer vårt välmående och gör oss lyckligare. Vi kan ibland tänka att det är svårt att hitta tid och rum i vår ofta hektiska vardag.

Även du som ofta reser, hoppar från hotell till hotell med lite tid i ditt faktiska hem, kan njuta av dina privata stunder ensam på hotellrummet utan att behöva strula för mycket.

Vi har ett väldigt brett sortiment av nätta, behändiga vibratorer i diskret utformning, vilka passar alldeles perfekt för din resa. Vi erbjuder bland annat klassiska läppstiftsvibratorer, vilka är väldigt populära bland alla våra kunder, både yngre som de lite äldre.

Oavsett uppskattar vi alla denna behändiga lilla vän som är enkel att smyga ner i handväskan när du ska iväg. De vackra välformade vibratorerna fungerar utmärkt och ser för ett dildo-otränat öga ut precis som ett vanligt läppstift.

Vi har även lite nyare varianter att erbjuda, som ett vackert, diskret halsband med inbyggd vibrator eller en vibrerande duschsvamp.

Om du behöver lite mer vägledning innan du köper en vuxen leksak kan du gärna läsa igenom våra guider eller kontakta oss på chatten så ska vi försöka hjälpa dig så gott vi kan.

 

 

 

 

Utvalda produkter i Sexleksaker För Henne
-28%
 Vibrating Sucking Vagina Pump 


SEK:815kr SEK:1139kr
Bästsäljare
-40%
 Silikon Dilator 5 Pcs Set 


SEK:562kr SEK:929kr
Powered by Talex e-handelssystem