ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Hem Sexleksaker Sexiga kläder Övrigt REA Fyndhörnan Guider & konsumentinfo

Övriga sidor

Om PleasuredomeVillkorSekretesspolicyInfoOm ossVarumärkenBetalning och fraktinformationRabatter på PleasuredomeKontakta oss
Meny
Meny
Varumärken
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr

Utökad lust

Lusthöjare  

Känner du att du inte har lika mycket lust som vanligt? Då har vi produkterna som hjälper dig på traven. Både män och kvinnor kan drabbas av minskad sexlust någon gång i livet. Det är ingenting konstigt med det utan kan hänga ihop med en stressig vardag eller att våra hormoner är i obalans. Vi har allt från piller till gel som kan hjälpa till att öka sexlusten igen.

Lusthöjare för kvinnor

För kvinnor kan lusten variera stort mellan olika perioder. Eftersom det är högst individuellt vad som ger ökad lust, har vi flera olika produkter så du kan testa dig fram till vad som fungerar bäst för dig. Vissa kan få ökad sexlust genom att massera kroppen med en härlig olja eller gel. Vi har varianter som kan användas över hela kroppen och även i badet. Då är det bara din fantasi som sätter gränserna. Njut själv eller tillsammans med din partner.

Det finns även kosttillskott som kan öka blodtillförseln till könsorganen, vilket gör dem mer känsliga. Dessa är helt naturliga och innehåller inga skadliga ämnen. Ett sådant piller förhindrar också torrhet vilket är ett stort plus i kanten.

Lusthöjare för par

Vi har flera lusthöjare som passar ett par som vill höja stämningen i sovrummet. Lägg lite extra tid på förberedelserna och skapa en romantisk miljö utöver det vanliga. Vi har speciella sprayer som lägger en väldoftande dimma över rummet och får er i rätt stämning. När du handlar hos oss kan du känna dig trygg i att vi endast distribuerar hälsosamma och ofarliga produkter utan farliga kemikalier. Kombinera sprayen med en lusthöjande dryck eller kanske en het gel och lite massage?

Lusthöjare för män

Vi har också produkter för män som kan öka lusten på egen hand eller tillsammans med en partner. Ett vanligt lusthöjande preparat för män är en stimulerande kräm som gör att du kan få en kraftigare erektion. Många av våra krämer är speciellt anpassade för onani och kan användas så ofta du vill.

Du som man kan också ta olika kosttillskott för att höja lusten. Flera av våra kosttillskott innehåller aktiva ingredienser som är traditionellt kända för att kunna öka lusten och förlänga uthålligheten. De kommer ofta i förpackningar om 5 eller 10 piller och kan tas vid speciella tillfällen.

Stort utbud av lusthöjande medel

Att hitta ett lusthöjande medel som fungerar är individuellt och beror till viss del på vad du är öppen för. Om du inte gillar att få massage kommer en olja förmodligen inte ha önskad effekt. Därför har vi ett brett utbud av olika lusthöjande produkter där du kan välja dina favoriter. Ha ett öppet sinne och var inte rädd att testa något som du inte är bekant med. Det kan ge sexlivet den där boosten som du saknat.

Förhöjd Lust-Lust Enhancer

Utvalda produkter i Utökad lust
Bästsäljare
-20%
 Odin's Staff10 kapslar-stark erektion 


SEK:399kr SEK:499kr
-23%
 Odin's Staff 20 kapslar-stark erektion 


SEK:768kr SEK:998kr
Powered by Talex e-handelssystem