ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Hem Sexleksaker Sexiga kläder Övrigt REA Fyndhörnan Guider & konsumentinfo

Övriga sidor

Om PleasuredomeVillkorSekretesspolicyInfoOm ossVarumärkenBetalning och fraktinformationRabatter på PleasuredomeKontakta oss
Meny
Meny
Varumärken
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr

Sortera produkter :
Visa: 
-47%
 Titan Gold Penisförstorande Paket 


SEK:517kr SEK:979kr
-46%
 Gnetics Extender 


SEK:868kr SEK:1599kr
Visar 1 till 2 (av 2 produkter)
Resultatsidor:  1 
Bästsäljare
-46%
 Gnetics Extender 


SEK:868kr SEK:1599kr
-47%
 Titan Gold Penisförstorande Paket 


SEK:517kr SEK:979kr

Penisförstorare

Har du någon gång önskat att du haft en lite större penis? Då har vi produkter som kan ge dig den effekt du söker. I vårt sortiment finns flertalet penisförstorare som kan hjälpa dig att få en hårdare och större penis. Det är högst individuellt vad du känner dig bekväm med och vi vill att alla ska kunna testa sig fram. Du kan välja mellan allt från tabletter till krämer som stimulerar din penis.

Använd en penissträckare

Vi har flertalet penissträckare som är framtagna av forskare och som har visat goda resultat på män som har en mindre penis. Det är en långvarig metod där du använder verktyget flera timmar om dagen. Om du är intresserad av att testa en penissträckare är det viktigt att du läser våra specifikationer om produkten och ser att du kvalificerar dig för den. Många kräver till exempel att din penis är minst 8 cm i slakt tillstånd.

Penissträckare produkter? Klicka här

 

Krämer/gel som gör din penis större

Om du vill börja med något enklare kan du testa en av våra penisförstorande krämer. Ämnena i dessa krämer hjälper till att öka blodtillförseln vilket i sin tur kan ge en större penis. Många krämer innehåller också örter som ökar din lust och kan motverka sjukdomar i prostatan. De används på lite olika sätt så läs instruktionerna innan du smörjer på.

Penisförstorare krämer/gel?: Klicka här

Välj bland penisförstorande piller

En annan metod som kan ge större penis är att ta piller anpassade för detta ändamål. Att ta ett kosttillskott regelbundet kan förstora din penis och få önskad effekt. Tillverkarna har skapat en balanserad blandning av ämnen som har fokus på att stimulera det manliga könet. Våra produkter kommer alltid i diskreta paket så du behöver inte vara orolig när du ska hämta ut det från ditt utlämningsställe.

Penisförstoringstabletter, kapslar eller piller?  Klicka här

Flera andra varianter

Hos oss finns även andra penisförstorare i form av pumpar och spray. En pump gör att blodet dras ut i penis vilket bidrar till att den sväller upp mer. Oavsett vilken produkt du väljer är syftet alltid att öka blodtillförseln till penis.

Kom ihåg att det inte finns några garantier för en större penis och många produkter måste även bli använda under en längre tid för att ge effekt. Det är viktigt att du är avslappnad och öppen för hela proceduren. Då har du störst chans att få önskat resultat.

Ytterligare en typ av produkt som vi säljer kallas för penisöverdrag, vilket liknar en dildo som du trär på din penis innan du ska ha samlag. Den ger extra njutning till din partner eftersom du kan penetrera denne djupare. Vissa modeller har även en vibrator som en extra effekt vid samlag. Hos oss hittar du flera verklighetstrogna modeller som känns mer som ett andra skinn.

 

Alla Penisförstoringsprodukter från vårt sortiment?  Klicka här

Powered by Talex e-handelssystem