ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Hem Sexleksaker Sexiga kläder Övrigt REA Fyndhörnan Guider & konsumentinfo

Övriga sidor

Om PleasuredomeVillkorSekretesspolicyInfoOm ossVarumärkenBetalning och fraktinformationRabatter på PleasuredomeKontakta oss
Meny
Meny
Varumärken

Penisförlängare

Sortera produkter :
Visa: 
-46%
 Gnetics Extender 


SEK:868kr SEK:1599kr
 Penis Extender 


 SEK:495kr
-19%
 Androexternder-Penisförlängare 


SEK:1298kr SEK:1595kr
-20%
 Male Edge Enlarger Basic Blue 


SEK:974kr SEK:1218kr
-16%
 Male Edge Enlarger Pro Red/Black 


SEK:1394kr SEK:1669kr
Visar 1 till 11 (av 11 produkter)
Resultatsidor:  1 

Penisförlängare

En penisförlängare är en produkt som är avsedd att förlänga penisen och öka dess omkrets. Det kan vara ett bra alternativ när du vill öka storleken utan att behöva undergå ett kirurgiskt ingrepp. Vid rätt användning är resultaten dessutom permanenta.

Hur en penis extender fungerar

Genom den dragningskraft som uppstår när en penisförlängare används blir cellerna stimulerade att dela på sig och öka i antal. Det i sin tur utökar penisens vävnadsmassa vilket successivt leder till en större storlek. Vi har många olika modeller från ledande tillverkare i vårt sortiment. Du kan hitta allt från kompletta kit till enklare modeller som är smidiga att ha med sig när du är på resande fot.

Om du söker en penishylsa, penisfodral eller en pensis sleeve så får du titta här (Klicka)

 

Hur du använder en penisförlängare

En penisförlängare har en ring som du ska sätta runt penisroten när penisen är i slakt tillstånd. Ringen är kopplad till två stänger som leder till en rem som ska bli placerad precis bakom ollonet. Stängerna gör att penisen har en konstant sträckning som kan justeras efter din storlek och anpassas ju mer du avancerar i behandlingen. Du kan både använda penisförlängaren under dagtid under dina kläder och på natten när du sover, välj det som är bekvämast och bäst för dig. I vårt sortiment finns exempelvis modeller med avtagbar skumvaddering för extra komfort.

Vad du kan förvänta dig för resultat

Hur slutresultatet blir beror på hur länge du använder produkten. Penisen ökar ungefär 0,5 centimeter per månad men det är väldigt individuellt. För en del går det snabbare och för andra tar det lite längre tid. Efter några månaders användning kan du få en ökning på några centimeter. Oavsett om du uppnår din önskade längd efter fem månader eller efter åtta månader så är resultaten permanenta. Kom ihåg att följa anvisningarna i manualen och inte sträcka penis mer än vad som är rekommenderat. I vårt utbud hittar du modeller där medicinsk support ingår under hela behandlingstiden.

Andra fördelar med en penisförlängare

Förutom att hjälpa dig att uppnå den storlek du vill ha finns det även andra fördelar med att använda en penisförlängare i vårt sortiment.

  • Vid regelbunden användning ökar blodflödet vilket kan förbättra erektionen.
  • Den kan även hjälpa till att korrigera och räta ut en eventuell krökning av penis.
  • Hjälper mot tidig utlösning så att du kan vara aktiv längre.
  • En penisförlängare hjälper även mot impotens.

Om du söker en penishylsa, penisfodral eller en penis sleeve kan du ta en titt här.

 

 

 

 

Powered by Talex e-handelssystem