ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Hem Sexleksaker Sexiga kläder Övrigt REA Fyndhörnan Guider & konsumentinfo

Övriga sidor

Om PleasuredomeVillkorSekretesspolicyInfoOm ossVarumärkenBetalning och fraktinformationRabatter på PleasuredomeKontakta oss
Meny
Meny
Varumärken

Fingervibrator

Sortera produkter :
Visa: 
 Desire Fingerella 


 SEK:499kr
 Desire Fingerella 


 SEK:499kr
 Gaia Eco Love Coral 


 SEK:499kr
 Gender X Flick It 


 SEK:495kr
 Teaser dark 


 SEK:259kr
 Candy Cane 


 SEK:299kr
Visar 1 till 20 (av 56 produkter)
Resultatsidor:  1  2  3  [Nästa >>] 

Fingervibratorer

En fingervibrator är en bra start om du inte har testat sexleksaker tidigare. Här hos oss på Pleasuredome hittar du modeller i varierande storlekar och design. Även om den anses vara en leksak för kvinnor och g-punkten fungerar den lika bra tillsammans med en partner. Vibratorn kan sitta på ett eller flera fingrar beroende på modell och de är ergonomiskt utformade för att du ska kunna fokusera helt på din njutning.

Använd på klitoris eller analt

Några av våra modeller är unisex och går att använda både analt och vaginalt. Majoriteten är vattentäta så du kan ha de i duschen eller badet. Dubbelkolla för säkerhets skull innan du lägger den i vattnet då vissa modeller endast är stänktåliga. Fingra, gnugga eller peta beroende på vad som passar dig bäst. Eftersom designen är mjuk och följsam kan vibratorn användas efter eget tycke och smak.

De flesta fingervibratorerna går på batterier och har flera olika lägen där du kan välja mellan lågt, medium och högt beroende på vad föredrar. Du startar vibratorn och ändrar läge med ett knapptryck efter hur många lägen som finns på din modell. Välj mellan flera uppfriskande färger som lila, gult och rött.

Designad för att passa perfekt på handen

Utvecklingen går framåt för fingervibratorer och de senaste modellerna sitter som gjutna på handen. De är vanligtvis tillverkade i silikon som är helt säkert att använda på kroppen och i de intima delarna. Vissa kan också innehålla godkänd ABS-plast.

Med inkluderade batterier

Fingervibratorn vibrerar med hjälp av två eller flera batterier beroende på modell. De ingår vanligtvis när du handlar här hos oss på Pleasuredome. Du kan räkna med att batterierna håller i minst tre timmar innan de behöver laddas eller bytas ut. Vissa modeller går även att ladda upp med en USB-kabel.

Livfull och uppiggande design

Oavsett vilken fingervibrator du väljer kan du räkna med en livfull design i smakfulla färger. Eftersom de är så små kan du bära med dig vibratorn i handväskan. Vi rekommenderar att du tvättar av leksaken både innan och efter användning.

Det finns speciell rengöring som är speciellt framtagen för sexleksaker. Glöm inte att ta ur batterierna innan du börjar rengöra din leksak.

Flera vibratorer har en rolig och uppiggande design i form av en kanin, fjäril eller andra djur. Vissa modeller är också inspirerande av filmserien Fifty Shades of Grey. Du kan lätt hitta en vibrator som talar till dina fantasier.

Powered by Talex e-handelssystem