ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Hem Sexleksaker Sexiga kläder Övrigt REA Fyndhörnan Guider & konsumentinfo

Övriga sidor

Om PleasuredomeVillkorSekretesspolicyInfoOm ossVarumärkenBetalning och fraktinformationRabatter på PleasuredomeKontakta oss
Meny
Meny
Varumärken

Sexleksaker för Honom-Män

 

Sexleksaker för män

Förhöj din sexuella njutning med hjälp av sexleksaker. Pleasuredome har ett stort utbud av produkter som kan föra ditt sexliv till oanade höjder och åstadkomma orgasmer du förut aldrig upplevt.

Vi har produkter som både kan användas på egen hand eller tillsammans med en partner. Du köper enkelt våra sexleksaker online och vi erbjuder gratis frakt över hela landet.

Välj bland mer än 7 000 artiklar i Sveriges bästa webbshop för sexleksaker. Vi har allt från app-styrda sexleksaker till dockor och lösvaginor. Tack vare vårt stora utbud hittar du garanterat någonting som passar.

App-styrda smarta sexleksaker

Om du vill kunna ha en sexuell upplevelse på distans kan en app-styrd smart sexleksak vara något för dig. Du och din partner kanske är i olika rum eller på skilda kontinenter. Det är idag inget hinder för att ni ska kunna njuta av varandra. Med dagens moderna teknik och vetenskap om fjärrstyrt sex, kan du nu uppleva intimitet med din partner oavsett hur långt ifrån varandra ni är.

Dockor för en realistisk sexupplevelse

För dig som vill känna närvaron av en annan kropp kan uppblåsbara kärleksdockor i naturlig storlek vara rätt. De är noggrant utformade med realistiska funktioner för att ge en verklighetstrogen upplevelse. Munnen som är mjuk och sensuell är öppen för att bevisa hur djupt hon kan omsluta din penis. Hennes fasta bröst, realistiska vagina och trånga analöppning är andra funktioner som är till för att höja din sexupplevelse.

Masturbatorer och lösvaginor

Förhöj din känsla när du onanerar genom att använda en leksak som gör att det känns som att du har sex med en parter. För dig med penis finns det massor av sköna saker att testa. De flesta onanileksaker är gjorda för att efterlikna känslan av samlag.

Penisfetisch för dominanta sexlekar

Denna typen av sexleksaker kan vara lämpliga för dig som går igång på spännande och utmanande dominanslekar. Låt din partner dominera dig eller inta själv den styrande rollen. Genom att använda penisfetischer och andra leksaker för kyskhet kan din partner också kontrollera din penis fullständigt, vilket kan ge stor njutning till er båda.

Penisringar

Den här typen av produkt är användbar om du vill öka och förlänga din erektion. Penisringen träs över din lem i slakt eller hårt tillstånd. Därefter klämmer ringen åt så att blodet stannar i penis. Effekten leder till att du behåller din erektion under längre tid, vilket bidrar till längre njutning för både dig och din partner. Det finns även penisringar som du trär över både penis och pungen.

De underlättar din förmåga att kontrollera din ejakulation. Penisringen är inte bara för din egen njutning utan kan också förhöja din partners upplevelse. Det finns nämligen ringar med inbyggd vibrator som stimulerar området kring klitoris eller anus vid samlag.

P-spot-vibratorer

Prostatan är beskriven som en manlig motsvarighet till kvinnans G-punkt. Den får därför ibland heta P-punkten. Prostatan är en körtel som är placerad cirka 5-8 cm upp i främre delen av ändtarmen. Studier visar att regelbunden massage av prostatan ger positiva effekter som till exempel mer intensiva orgasmer och hårdare eller mer långvarig erektion. Dessutom kan det ge en extra dimension till ditt sexliv att du får uppleva att bli penetrerad. Vårt breda utbud av vibratorer för p-punkten ger förhöjd sexuell njutning oavsett om du använder den själv eller med en partner.

Utvalda produkter i Sexleksaker För Honom
-28%
 Lacey Sexy Sista Doll 


SEK:315kr SEK:435kr
Bästsäljare
-19%
 Optimale 3 C-Ring Set Thick Black 


SEK:238kr SEK:295kr
Powered by Talex e-handelssystem