ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Hem Sexleksaker Sexiga kläder Övrigt REA Fyndhörnan Guider & konsumentinfo

Övriga sidor

Om PleasuredomeVillkorSekretesspolicyInfoOm ossVarumärkenBetalning och fraktinformationRabatter på PleasuredomeKontakta oss
Meny
Meny
Varumärken
Storsäljare

Guide till analsex

Sortera produkter :
Visa: 
 Rear Assets Medium 


 SEK:249kr
-33%
 B-Vibe - Vibrating Heart Plug M/L Red 


SEK:999kr SEK:1499kr
Visar 1 till 2 (av 2 produkter)
Resultatsidor:  1 

Kanske velat du alltid prova det men känner mig nervös inför att ta steget. Eller kanske anal är redan del av din sex rutin och du letar efter tips för att göra det ännu hetare. Eller kanske är du bara nyfiken på vad bakdörrs-sex verkligen är.

Oavsett om du är en anal oskuld eller en die-hard fan, ska du fortsätta läsa: vi pratade med sex experterna Jessica O'Reilly, Ph.D., heta Sex Tips, Tricks och Licks, författare och Jane Greer, Ph.D., en New York-baserad äktenskaps och sex terapeut och författare till What about me ? Stoppa själviskhet från förstöra din relation, för att få svar på alla dina rövsex-relaterade frågor

Utvalda historier

– Den största missuppfattningen om analsex är att det är äckligt, smutsigt, stökigt, eller att det gör ont, säger Greer. Ja, hon säger att för vissa människor, kan vissa av dessa saker kan vara sant. – Men alla bör veta att analsex kan vara en extremt erotiskt, spännande aktivitet, hon säger. "Om du är villig att prova det så kan du finna det ett oväntat kul tillskott till din sexuell repertoar."

Men på riktigt — gör det ont? Forskning tyder på att smärta är vanligt, särskilt i början. Dock det behöver definitivt inte göra ont — och det finns sätt att göra det lustfyllt, inte smärtsammt. "Med adekvat avkoppling och upphetsning, ska det kännas bra för båda parter," säger O'Reilly. "Om du finner införandet smärtsam eller besvärlig, sluta och gå tillbaka till ritbordet. Gör dig redo upp och upphetsad på ditt vanliga tillförlitligt sätt, och återvänd sedan till anal lek."

Hur kommer jag igång? "Viktigast är att känslan är bekväm — du kan även tvätta i förväg om det hjälper," säger Greer. Sedan, säger hon, det handlar om att börjar långsamt. "Du kan börja med att sätta in ett finger först och använda glidmedel för att få bekväm med trycket i ändtarmen," säger hon. "Uppmärksamma andra erotiska zoner — bröst, hals, etc. — att bli upphetsad samtidigt som du är stimuleras analt."

O'Reilly antyder att man ska doppa tån i vattnet innan du dyker hela vägen i: "vänta tills du är väldigt nära orgasm innan införs nya sexuella handlingar — om du gillar anal penetration — lägg till det till din rutin," hon säger. " När du är upphetsad så kommer hormonella förändringar i kroppen ha en lindrande effekt och hjälper dig att koppla av och uppleva njutning mer djupt."

Är Penetration absolut nödvändigt? Nope – kan du njuta av rump-sex även om du inte är redo att gå hela vägen ännu. Innan du går till penetration, så rekommenderar O'Reilly att du leker med din "rynka" (aka ditt rumphål). Hon säger att, "tryck, smek, stroke, och snurra din väg runt för att bli mer bekväm med den angenäma känslan i regionen."

Prova Sololek först "dina två sphincter muskler är inte bara viktigt för anal hälsa utan också för nöje," säger O'Reilly. "Dessa ringliknande strukturer styr vad som går in och ut ur rumpan, så du behöver bekanta dig med deras funktion och lära sig att utöva kontroll över dem.

När du är i duschen eller rör dig själv, prova att föra upp ett väloljat finger inuti så försiktigt och långsamt som möjligt, och tillåta din sphincter muskler att dra ihop sig och släppa." Detta kommer att göra dig mer bekväm — och hjälpa dig upptäcka vad som känns bäst i baken.

Andas djupt "Att hålla andan stör muskelavslappning, vilket är nödvändigt för Analsex," säger O'Reilly. "När du andas djupt så kommer dina inre sphincter muskler relaxa för att underlätta penetration." Du kan känna som om du är i en Lamaze klass, men öva din andning när du tar DIY vägen — så du har en bra andningsmönster när du inroducerar din partner.

Använd glidmedel "de flesta människor föredrar Silikonbaserat glidmedel för Analsex," säger O'Reilly. Men oavsett vilken typ av hal grejer du väljer, kommer du antagligen att använda något för att göra anal mer lustfyllt: – Lube är icke-förhandlingsbart när det kommer till anal lek, säger O'Reilly.

Prova Oral "om du har gjort det ett tag och vill göra det ännu bättre, se om oralsex analt är ett spännande sätt för dig att få upphetsad innan penetration," säger Greer. "Om det börjar kännas obehagligt, sluta tills musklerna är tillräckligt avslappnad för att gå framåt."

Dubbla din njutning "om du har en vagina och en klitoris, använd dem," säger O'Reilly. Hon föreslår att infoga en leksak i slidan under anal för att "trycka mot återvändsgränden från båda sidor.

" Med "återvändsgränd," betyder hon det lilla utrymmet längs väggens nedre/baksidan av slidan, mellan livmoderhalsen och den vaginala väggen. "Vissa kvinnor får orgasm från analsex på grund av denna hot spot," hon säger.

Prova "Lap Dance" Position O'Reilly förklarar vad det innebär exakt: "penetrerande partnern sitter på en stol, och deras partner står över dem som om de ger en lap dance. Detta ger inte bara en sexig syn, men det gör också att den stående partnern kan utöva total kontroll."

Införliva några leksaker om du verkligen vill att höjja upp känslan, O'Reilly föreslår lek med en sexleksak, som en vibrerande penis ring.

RELATERAT:

Oavsett vad... Var alltid säker – anus är känsliga och benägna att spricka och bli infekterade, säger O'Reilly. "Du ska utöva säker sex med glidmedel och kondomer." Det är också viktigt att inte cross-förorena: – du ska aldrig sätta ett föremål i din stjärt och sedan tillbaka in i slidan,"hon säger.

En sista sak... "Om du inte gillar Analsex så är det okej," säger O'Reilly. "Du behöver inte skapa en sexuell bucket list och stryka varje objekt för att njuta av uppfyllande sexliv – du behöver bara hålla ett öppet sinne. Om inte du vill testa idag, kan du återkomma till möjligheten i några månader, eftersom ditt erotiska skript, upphetsningsvägar och tolkningar av njutning förändras ständigt."

Powered by Talex e-handelssystem