ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Hem Sexleksaker Sexiga kläder Övrigt REA Fyndhörnan Guider & konsumentinfo

Övriga sidor

Om PleasuredomeVillkorSekretesspolicyInfoOm ossVarumärkenBetalning och fraktinformationRabatter på PleasuredomeKontakta oss
Meny
Meny
Varumärken
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr

Potensmedel För Honom

Sortera produkter :
-7%
 GoldMAX Oral Jelly – 14 sachets 


SEK:615kr SEK:658kr
-13%
 V-XL Instant 5 tabs 


SEK:349kr SEK:399kr
-19%
 V-XL Instant Erekstionshjälp - 20 tabs 


SEK:1132kr SEK:1400kr
-19%
 V-XL Instant Erekstionshjälp - 30 tabs 


SEK:1698kr SEK:2100kr
Visar 1 till 20 (av 31 produkter)
Resultatsidor:  1  2  [Nästa >>] 
Bästsäljare
-43%
 GMAX Power 10 kapslar-Hårdare stånd 


SEK:399kr SEK:695kr
-29%
 GMAX Power 5 kapslar-Hårdare stånd 


SEK:258kr SEK:361kr

 

Potenshöjare man

Män och kvinnor skiljer sig åt på många sätt när det kommer till sexlivet. Det gäller framförallt när det kommer till lust och förmåga. Oavsett kön påverkas vi dessutom i vår vardag av olika faktorer såsom stress, sjukdomar och annat. Där är det vanligare att kvinnor tappar lusten, medan det hos männen snarare är förmågan som påverkas.

Du som är lite äldre minns säkert hur du hade hårdare stånd som ung. Det är normalt, yngre män har nästan alltid en hårdare erektion än äldre män. Utöver ålder finns det en mängd saker som kan påverka potens och som kan göra att du behöver en potenshöjare för män. Vanliga saker är stress, dålig kosthållning, rökning, höjt blodtryck eller vissa mediciner som till exempel antidepressiva läkemedel. Hos oss kan du dock hitta hjälp.

Få en bättre erektion

Piller är en av många saker du kan använda för att få ett hårdare stånd. Livsstilsförändringar är givetvis en sak, men det är ofta lättare sagt än gjort. De flesta av oss lever stressiga liv med jobb, barn, städning och matlagning. Om du har stora medicinska problem kan du behöva en operation eller en förskrivning av läkemedel mot erektil dysfunktion.

För dig som har ett sexliv, men vill förbättra det, kan det dock räcka med en naturlig potenshöjare. Testa gärna någon av våra testohöjare för förbättrad erektion. Du kommer inte bara märka skillnad i sängen, utan i resten av livet också.

Hur fungerar potenshöjare

En potenshöjare ger din erektion ett tillskott och varje medel är unikt designat. De vi säljer innehåller naturliga ingredienser och kommer i praktisk kapselform. Du som någon gång testat ett receptbelagt potenshöjande läkemedel har säkert märkt att det är väldigt besvärligt. För att det ska fungera behöver du planera ditt sexliv mycket noggrant.

Våra tillskott GoldMax och HardMan är betydligt flexiblare. Du tar det antal kapslar som rekommenderas ungefär 45 minuter innan det är dags för njutning. Men du behöver inte passa in den tiden, utan effekten sitter i upp till 36 timmar. Om du beslutar dig för att inte ha sex är det heller inga problem. Du kommer inte behöva gå runt med en oanvänd erektion.

Vilka effekter har en potenshöjare

Som man kan du få ett hårdare och bättre stånd om du köper ett potenshöjande medel av oss. Men det slutar inte där utan du kan räkna med flera positiva effekter av att ta dessa tabletter. Du kommer få ökad sexuell uthållighet. Men också, i de flesta fall, kunna ha sex fler gånger på en dag och uppleva bättre orgasmer.

Det gör att dessa preparat inte bara är positiva för den som har svårt att få stånd. Även du som till exempel planerat en långhelg i sängen med din partner kommer ha stor glädje av dem.

Powered by Talex e-handelssystem