ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Hem Sexleksaker Sexiga kläder Övrigt REA Fyndhörnan Guider & konsumentinfo

Övriga sidor

Om PleasuredomeVillkorSekretesspolicyInfoOm ossVarumärkenBetalning och fraktinformationRabatter på PleasuredomeKontakta oss
Meny
Meny
Varumärken
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr

Sexleksaker för par

Sexleksaker för par

Inom den här kategorin kommer du att kunna hitta olika typer av sexleksaker för par. De finns i många varierande modeller och storlekar. Vi har ett stort sortiment av sexleksaker till en mängd olika ändamål. Vissa är enbart till för att upphöja njutningen något. Trots det går en del går att använda även i medicinskt syfte för att förbättra samt förlänga erektionen. Men också för att förhöja den sexuella prestationen från någon av parterna.

Sexleksaker som parterapi

Det är vanligt bland par i långvariga relationer att hamna i svackor där den ena partnern kanske inte har så stor lust. En stor anledning är ofta tidsbrist med mycket jobb eller barn som tar tid särskilt under småbarnsåren.

Relationen är kanske inte riktigt något ni hinner att tänka på och arbeta med. Om ni hamnar i en sådan svacka bör ni inte ta lätt på det utan genast börja arbeta för att reparera relationen. Ett sämre sexliv kan leda till mindre närhet vilket i sin tur kan leda till uppbrott av förhållandet.

Vi har därför ett antal leksaker för att du och din partner lättare ska kunna hålla liv i välfungerande relationer. En bonus är att de även ger möjlighet att blåsa liv i ert sexliv igen. För er som ofta spenderar mycket tid ifrån varandra kan det kanske vara en kul idé att göra en avgjutning din partners kön.

Ni kan göra avgjutningen tillsammans hemma och sedan finns den till hands när någon av er är bortrest.

Om du som kvinna har problem med att det kommer för mycket vätska. Alternativt om ni gillar wet-sex då kan ni köpa ett supersheet för att skydda sängen.

Vi har dessutom en mängd sexiga kostymer som du kan överraska din partner med på en födelsedag eller kanske när ni har en kväll på tu man hand.

Sexgungor för nya spännande lekar

Vi erbjuder också många typer av sexgungor som kan ge krydda till samvaron och de ger också möjlighet att prova på nya ställningar. Sexgungan är ett perfekt hjälpmedel om du och din partner vill prova något nytt eller om någon av er kanske har en fysisk åkomma som gör det svårt att variera sexställningarna. Vi har allt från gungor för upphängning i tak och dörrar till ställningar. Ställningarna kan bland annat användas om det inte finns stabila dörrkarmar eller tak att montera upp sexgungor i.

Vårt populära utbud med kända varumärken

Hos oss hittar du många olika tillverkare och vi erbjuder varumärken som Lelo, we-vibe eller Doc Johnson. Här kan du hitta en mängd produkter från dessa kända märken men även många produkter som från lite mindre producenter.

Ta en titt på vårt stora utbud av sexleksaker för par. De kan ge dig både glädje och inspiration till ett bättre sexliv tillsammans med din partner. För många kan det innebära att de tänder gnistan i förhållandet igen eller att det ger en extra krydda till sexlivet. Botanisera bland våra sexleksaker och var inte rädd för att prova något nytt som kanske kan ge dig och din partner ett lyft i er relation.

Utvalda produkter i Sexleksaker För Par
Bästsäljare
-31%
 Partner Plus Couples Vibrator 


SEK:468kr SEK:679kr
Powered by Talex e-handelssystem