ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Hem Sexleksaker Sexiga kläder Övrigt REA Fyndhörnan Guider & konsumentinfo

Övriga sidor

Om PleasuredomeVillkorSekretesspolicyInfoOm ossVarumärkenBetalning och fraktinformationRabatter på PleasuredomeKontakta oss
Meny
Meny
Varumärken
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr

GoldMax

Produkter från GoldMax. Lusthöjare för män och kvinnor och potensmedel för män. Optimera ditt sexliv

Potens och lust är två viktiga saker i våra liv. Det är nämligen de som styr våra sexliv. Oavsett hur bra förhållande vi har i övrigt kan dessa två faktorer svikta rejält ibland. Då är det bra att veta att vi har flera produkter som hjälper dig. Det är många som upplever den här typen av problem och det är bättre att ta den hjälp som går att få än att lida i tystnad.

Olika typer av naturliga potenshöjare

Potenshöjare kommer i många former. När du handlar av oss kan du vara säker på att kunna köpa potenshöjare receptfritt, och att de bara innehåller ingredienser som är effektiva och lagliga. Våra potenshöjande tabletter kan göra det enklare för dig att få och bibehålla en erektion. De är främst avsedda för dig som har mildare erektionsproblem. Du kanske inte blir lika hård som du brukade vara? Då kan ett av våra potenshöjande tillskott vara helt rätt för dig.

Vi säljer också lusthöjande piller och vätskor för både män och kvinnor. De är främst avsedda att öka sexlusten och ge ett allmänt förbättrat sexliv. Du kanske vill ha sex och den närhet det medför? Men har ändå svårt att hitta orken till det när du väl har tid. I sådana fall är en lusthöjare helt rätt investering. Lusthöjare kommer både som piller, som gelé och som drickbara vätskor. Det gör att du kan välja det som passar dig bäst utifrån din situation och din situation.

 

Välj bland flera olika preparat

Vi har flera potenshöjande piller och lusthöjande medel som skiljer sig då de verkar på olika sätt. Vissa har framförallt en avslappnande effekt. De hjälper dig att släppa tankarna på vardagen så att du kan fullt ut fokusera på att njuta. Andra är tänkta att verka blodtryckssänkande för att göra det lättare för blodet att fylla din penis. Ytterligare andra appliceras på könet för att skapa en härlig värmande känsla som gör dig sugen på sex igen.

Utöver de produkter som ska användas i samband med ett samlag har vi två olika typer av potens- och lusthöjande. Det finns dels de som du tar regelbundet. De kan ha en kontinuerlig effekt över tid. Sen finns det de som ska tas strax innan ett samlag. Om du ofta har problem med lust eller stånd rekommenderar vi det förstnämnda. Har du däremot bara problem ibland kan vi rekommendera det sistnämnda.

Om du använder våra lust- eller potenshöjare under en period kommer du i många fall upptäcka att lusten faller på mer naturligt. Testa dig fram och se vad som fungerar för just dig. Tänk på att ha ett öppet sinne och slappna av. Då har du störst chans att få önskad effekt av våra olika produkter.

 

GMAX,  G Max, Red Stallion, Horny Little Devil, Five,  V-XL,  VXL, Goldmax, Gold Max,  Perla Rosa

Utvalda produkter i GoldMax
Bästsäljare
-43%
 GMAX Power 10 kapslar-Hårdare stånd 


SEK:399kr SEK:695kr
-29%
 GMAX Power 5 kapslar-Hårdare stånd 


SEK:258kr SEK:361kr
Powered by Talex e-handelssystem