ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Hem Sexleksaker Sexiga kläder Övrigt REA Fyndhörnan Guider & konsumentinfo

Övriga sidor

Om PleasuredomeVillkorSekretesspolicyInfoOm ossVarumärkenBetalning och fraktinformationRabatter på PleasuredomeKontakta oss
Meny
Meny
Varumärken

Dofter-Feromoner

Dofter - Feromoner

Om du söker FEROMONER eller andra lusthöjande medel så har du hittat rätt. Vi har 7000+ produkter och fri frakt i Sveriges bästa webbshop

Feromoner

Visste du att dofter sänder ut olika signaler till individer som kan påverka deras lust och humör? Här hos Pleasuredome har vi flera olika feromoner som hjälper dig på traven. Det finns både för män och för kvinnor. De flesta kommer i form av en parfym som du sprayar på huden. Du kan använda det så ofta du känner för det.

Vad är feromoner?

Feromoner är olika ämnen i kroppen som tillverkas naturligt och sprider sig i form av partiklar. De har sedan olika egenskaper som påverkar människor runt omkring oss. I vårt sortiment hittar du bland annat feromonparfym som är baserad på tryffel eller körsbär. Därför kan du enkelt välja en doft som du själv tycker är god och inbjudande. Vissa dofter är anpassade för att kvinnor ska locka män och vice versa.

Feromonspray för kroppen eller sängen

Flertalet av våra feromoner fungerar som en vanlig body mist som du kan spraya på sensuella ställen på kroppen. Handlederna, bakom öronen, i knävecken eller på halsen är flera bra kroppsdelar där sprayen kan ha positiv effekt.

Vi har även sprayer som går att spraya på kroppen eller på dina lakan utan att lämna fläckar. Då får du en härlig doft i hela rummet vilket gör att det kommer bli lättare att hitta rätt stämning. Många av våra feromoner levereras dessutom i små söta flaskor som blir en vacker detalj i rummet.

Feromonparfym som roll-on

Hos oss finns även feromoner att köpa som roll-on. Dessa kan du använda tillsammans med en parfym eller på egen hand. Flera av dem är unisex och passar lika bra på killar som på tjejer. En spännande detalj är att vissa dofter luktar olika på varje person som bär dem. De fungerar lika bra tillsammans med en partner som när du vill njuta på egen hand.

Ökar ditt självförtroende

Den främsta uppgiften för en feromonspray är att göra dig mer attraktiv för andra människor, men det kan också öka ditt självförtroende och få dig att känna dig mer självsäker. Om du och din partner vill testa något nytt och annorlunda kan ni prova en feromon där ni också kan rita på varandra. Choklad är en klassiker som alltid känns aktuell. Njut av känslan när ni rör vid varandra och låt endast fantasin sätta gränser.

Feromonspray för män

Feromoner är inte bara något som används av kvinnor utan har effekt hos båda könen. Därför har vi också parfym som riktar sig till män. Vissa av dem är luktfria och går att kombinera med din vanliga doft. Andra har en doft som är speciellt framtagen för att attrahera kvinnor. Testa dig fram bland våra olika produkter tills du hittar din favorit och får den effekt du söker.

Utvalda produkter i Doft och feromoner
Powered by Talex e-handelssystem