ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Hem Sexleksaker Sexiga kläder Övrigt REA Fyndhörnan Guider & konsumentinfo

Övriga sidor

Om PleasuredomeVillkorSekretesspolicyInfoOm ossVarumärkenBetalning och fraktinformationRabatter på PleasuredomeKontakta oss
Meny
Meny
Varumärken
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr

Guide för Rakning

Sortera produkter :
Visar 1 till 2 (av 2 produkter)
Resultatsidor:  1 
Bästsäljare

Hur du rakar din kropp korrekt

Personlig grooming har kommit långt från där det började. För många människor innebär det inte längre användningen av bara ett enkelt rakblad eller grundläggande elektrisk rakapparat. Eftersom det är så viktigt för många människor att känna sig ren och smidig över hela kroppen, har en enorm mängd tid och pengar investerats i att undersöka de bästa sätten att göra detta. Raksystemen har i sin tur blivit mer och mer sofistikerade på mycket kort tid.

Många rakapparater fokuserar bara på hårborttagning från underlivet. I verkligheten kan du använda dem på nästan vilken del av din kropp som helst. Rakapparaten används bäst när du tar det långsamt. För att få en så bra rakning som möjligt rekommenderar vi att du ger dig lite tid, särskilt i början, för att lyssna och lära dig hur rakapparaten fungerar. Going låter dig säkert få bort allt hår du vill ha med minimal eller ingen irritation alls.

Här är några av de viktiga råd du någonsin kommer att få om rakning. Varje sektion av kroppshår växer i sin egen riktning. Lär dig dessa riktningar. Om du inte vill ha några inåtväxande hårstrån, och verkligen vem vill, bör du alltid klippa i hårväxtens riktning.

Det betyder att eftersom ditt hår växer i en nedåtgående riktning på ditt ben, kommer du också att raka dig i en nedåtgående riktning tillsammans med det. Detta kommer oerhört att hjälpa återväxten att komma in som fina hårstrån och kommer att hjälpa till att förhindra de otäcka inåtväxande hårstrån som kan dyka upp under de närmaste dagarna.

Se alltid till att din hud är torr innan du börjar. Det är bättre att raka sig innan en dusch. Om du märker fukt i området du ska raka, torka av det med en handduk och använd sedan lite av ditt favoritpulver för att absorbera fukt som fortfarande finns kvar.

Hur man rakar armhålor, armar och ben

Armhålor: De är väldigt enkla att raka, men är lite annorlunda än att raka sig på andra ställen eftersom håret växer på olika sätt. Se till att håret och huden är torra, dra åt huden och trimma med hjälp av huvudtrimmern medan du försöker raka längs med hårväxten i varje område.

Armar och ben: Både armar och ben har hår som vanligtvis växer åt ena hållet. Att raka med hårets riktning kommer att se till att håret växer tillbaka istället för att bli grovt. Det är lättast att dela upp jobbet i sektioner, underarm och överarm, nedre framben och nedre bakben och övre framben och underben.

Om du har rakat dig nyligen kan Finishing Head vara det enda fästet du behöver använda eftersom håret i denna region i allmänhet inte växer så snabbt som det gör i vissa andra områden. Innan du använder Finishing Head, var noga med att applicera ditt rakpulver för att hålla sakerna smidiga.

 

 

 

Powered by Talex e-handelssystem