ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Hem Sexleksaker Sexiga kläder Övrigt REA Fyndhörnan Guider & konsumentinfo

Övriga sidor

Om PleasuredomeVillkorSekretesspolicyInfoOm ossVarumärkenBetalning och fraktinformationRabatter på PleasuredomeKontakta oss
Meny
Meny
Varumärken
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr

Klitorisvibrator

Vibrator för klitoris

Klitoris är en känslig del av kvinnans underliv, och för en del kvinnor är stimulans av klitoris det enda sättet att uppnå orgasm. Med en klitorisvibrator kan du som kvinna förhöja din njutning. Den kan bli använd både på egen hand och tillsammans med en partner.

Genom att stimulera klitoris under sexakten kan du uppnå starka orgasmer. I vårt sortiment här på Pleasuredome finner du ett brett utbud av klitorisvibratorer.

 

Vibrerande och sugande klitorisvibrator

Det finns klitorisvibratorer som enbart vibrerar, men även de som har en sugfunktion. Genom att skonsamt suga på klitoris får du en annan typ av njutning än av bara vibrationen. Det kan liknas vid oralsex.

Många av våra vibratorer för klitoris är skapade för externt bruk, men det finns också de som är kombinerade med ett skaft för stimulering av G-punkten. Några modeller kan du styra med en medföljande fjärrkontroll eller en app som du laddar ned till din smartphone. Varför inte låta din partner styra din njutning för en extra spännande upplevelse.

Tillfredsställ dig i badet

Genom att välja en vattentät klitorisvibrator kan du passa på att njuta när du tar ett varmt bad eller dusch. I produktbeskrivningen kan du alltid kontrollera om produkten du är intresserad av är vattentät. Vissa modeller är enbart tåliga mot vattenstänk och kan inte bli använda i badet.

Olika utföranden

Hos oss hittar du klitorisvibratorer i en mängd utföranden, såsom varierande material och färger. Många modeller är tillverkade av silikon av hög kvalitet. Givetvis är alla material säkra för användning både i och utanpå kroppen.

När det kommer till form finns det såväl större, avlånga modeller som mindre, runda varianter. De små alternativen är utmärkta för dig som vill kunna ta med din njutning i handväskan.

Vibrationen kan också variera från pulserande till mer stadig vibration. En klitorisvibrator brukar alltid ha flera hastigheter samt att många erbjuder en variation av vibrationsfunktioner för att du ska kunna anpassa njutningen utifrån dina preferenser.

Köp högkvalitativ klitorisvibrator hos Pleasuredome

Vårt utbud består enbart av säkra produkter av högsta kvalitet för att du ska känna dig trygg. Vi rekommenderar att du rengör din klitorisvibrator både innan och efter användning med speciell rengöring för sexleksaker.

En klitorisvibrator är batteridriven och i flera modeller ingår batterier vid köp. Några vibratorer kan laddas med USB-kabel som då medföljer vid köpet. Var noga med att alltid läsa i produktbeskrivningen vad som gäller för just den vibrator du är intresserad av. Där nämns alltid vilken typ av batterier som ska användas samt om de ingår eller inte.

Utvalda produkter i Klitorisvibrator
Bästsäljare
-39%
 Satisfyer Pro Deluxe 


SEK:459kr SEK:754kr
Powered by Talex e-handelssystem