ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Hem Sexleksaker Sexiga kläder Övrigt REA Fyndhörnan Guider & konsumentinfo

Övriga sidor

Om PleasuredomeVillkorSekretesspolicyInfoOm ossVarumärkenBetalning och fraktinformationRabatter på PleasuredomeKontakta oss
Meny
Meny
Varumärken
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr

Mer Lust Kvinna

Sortera produkter :
Visa: 
 WinWoman Orgasm Gel 


 SEK:169kr
-22%
 Oh! Holy Mary Orgasm Gel - 60 ml 


SEK:178kr SEK:229kr
-5%
 Orgasm Max for Women 4 kapslar 


SEK:303kr SEK:318kr
 Aqua Orgasm Gel 


 SEK:199kr
Visar 1 till 20 (av 251 produkter)
Resultatsidor:  1  2  3  4  5 ...  [Nästa >>] 
Bästsäljare

Lusthöjare för henne

Känner du i vissa perioder att du inte har samma sexlust som vanligt? Då har vi flera produkter som hjälper dig på traven. Med enkla medel kan du öka din lust igen och få ett roligare och mer spännande sexliv. Vi har ett stort urval så du kan själv kan välja det som känns lockande och det som du tänder på.

Öka lusten som kvinna med gel eller olja

För många kvinnor faller lusten inte på hur som helst utan förspel. Vad passar då bättre än en härlig massage? Vi har flera gels och oljor som går att använda över hela kroppen och har en god och inbjudande doft. De går även att använda i badet och i underlivet så det är bara din egen fantasi som sätter gränser.

Det finns även särskilda krämer för onani som passar perfekt när du vill ha en mysig stund för dig själv. Det är en bra lusthöjare för kvinna att börja med om du inte har provat något liknande tidigare.

Ta lusthöjande tabletter för kvinna

Hos oss hittar du även tabletter i form av naturliga kosttillskott som är till för att öka din lust. Dessa piller är särskilt framtagna för att öka din lust och även för att förhindra vaginal torrhet.

Att du inte blir tillräckligt våt därnere kan också vara en anledning till att du inte känner lika stor lust som du borde. Vi har förpackningar med allt från 10 tabletter upp till 30 stycken.

Lusthöjare för kvinna som ger större njutning

Den spanska flugan är en välkänd lusthöjare som säger sig kunna förlänga din orgasm från åtta sekunder upp till hela 20 minuter. Det är ett slags kosttillskott som läggs under tungan 30 minuter innan samlag.

Du bör dock inte ta mer än en dos per 24 timmar. På samma tema har vi även andra stimulerande droppar som bland annat innehåller C-vitamin. Det har positiva effekter på din uthållighet och kroppens naturliga energi.

Stripes som läggs på tungan

Vi har också flera olika produkter du kan använda vid oralsex för ökad stimulans. En av dessa är stripes som läggs på tungan och smälter vid akten. De kommer i olika smaker som också smakar gott vid kyssar.

Vi har även liknande produkter i gel-form i smaker som mint och choklad. Det kan ge en mer erotisk upplevelse som gör att lusten stiger.

Presentaskar med lustfyllda leksaker

Om du vill unna dig något extra kan du köpa en av våra presentaskar med både leksak och lusthöjande medel. Dessa kan du använda både på egen hand och tillsammans med din partner.

Börja med att massera underlivet och höja lusten innan du fortsätter med leksaken. Den har normalt flera olika vibrationer så du kan anpassa dig efter eget tycke.

Powered by Talex e-handelssystem