ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Hem Sexleksaker Sexiga kläder Övrigt REA Fyndhörnan Guider & konsumentinfo

Övriga sidor

Om PleasuredomeVillkorSekretesspolicyInfoOm ossVarumärkenBetalning och fraktinformationRabatter på PleasuredomeKontakta oss
Meny
Meny
Varumärken

Lack och Läder - Kläder

lack o lader
Lack är framställt av PVC och har en insida som ser ut som vanligt vävt tyg medan utsidan är blank som om den vore lackad. Att tänka på är att matrialet inte töjer sig så det är viktigt att man kontrollerar måtten vid beställning.

Det är inte heller genomsläppligt så det ”andas” inte. För vård av ditt plagg så använd en fuktig trasa och för förvaring är mörka utrymmen att föredra. Mörka färger kan också färga av sig på ljusa lack-kläder så förvara dom separat. Lack-kläder är ofta det folk menar med porriga kläder

Läder är ett starkt och naturligt matrial som har väldigt lång livslängd om man sköter det rätt. Man bör torka av sitt nya läderplagg medd en fuktig trasa och sen smörja in det med läderbalsam. Om man vill så kan man även impregnera plagget med en spray. Läder töjer sig o antar i viss mån kroppens form så med tiden blir dom allt mer bekväma att bära.

Konstläder är ett matrial som framställts för att efterlikna läder. Livslängden är kortare men det är också billigare och enklare att sköta. Djurvänner föredrar kanske också detta matrial ? Plagget töjer sig inte lika mycket som äkta läder så det formar sig inte lika mycket efter bäraren.

Utvalda produkter i Datex/Wetlook Kläder
-8%
 Black Sexy Lady Leather Lingerie 


SEK:289kr SEK:315kr
Powered by Talex e-handelssystem