ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Hem Sexleksaker Sexiga kläder Övrigt REA Fyndhörnan Guider & konsumentinfo

Övriga sidor

Om PleasuredomeVillkorSekretesspolicyInfoOm ossVarumärkenBetalning och fraktinformationRabatter på PleasuredomeKontakta oss
Meny
Meny
Varumärken

Analpluggar-Butt Plugs

Analpluggar

Området kring anus är väldigt känsligt för beröring då det finns ett flertal erogena zoner här. Vi har flera olika typer av analpluggar i glas, metall och silikon. En butt plug som det också kallas är den vanligaste sexleksaken vid analsex. Pluggen är utformad för att ge stimulans samtidigt som den är enkel att använda. Du kan använda den på egen hand eller tillsammans med din sexpartner.

Flera olika storlekar

Här hos Pleasuredome hittar du analpluggar i flera olika storlekar. Om du är nybörjare på analsex rekommenderas du börja med en lite mindre modell. Du bör även använda glidmedel tillsammans med analpluggen. Du behöver inte vara rädd för att pluggen ska fastna då den breda nedre delen förhindrar det med sin smarta design.

Analplugg i metall

Om du vill ha en lite lyxigare modell rekommenderar vi någon av våra pluggar i metall. De finns i flera olika storlekar och är designade i aluminium. Vissa är även pyntade med en vacker diamant från det österrikiska märket Swarovski. Analpluggarna kommer i flera olika färger som rött, vitt och svart så du kan välja det som du föredrar.

Modeller i handblåst glas

Vi har också exklusiva modeller i handblåst glas som finns i flera storlekar. De kan både kylas ned och hettas upp och passar med alla slags glidmedel. Du kan använda dig av kallt eller varmt vatten. Modellerna är också vattentäta och 100 % säkra att använda på kroppen.

Uppblåsbara analpluggar

Vissa av de analpluggar vi säljer kommer med en liten pump som är kopplad till pluggen via en slang. Pumpen får pluggen att expandera under själva akten.

Deras smarta design gör att du enkelt kan ta ut dem när du är klar. Glöm inte att rengöra hela setet så snart som möjligt med ett anpassat rengöringsmedel. Vi har uppblåsbara analpluggar i flera olika storlekar inklusive medium och large.

Analpluggar i silikon

Hos oss hittar du även flera modeller i silikon och vi har också många startpaket för nybörjare. De finns i flera olika färger och innehåller tre mindre storlekar. Du hittar även större modeller, men då bör du ha tidigare erfarenhet av butt plugs. Vi har även kits med olika plugs och en pump för den som känner sig äventyrlig.

De är designade att även passa nybörjare. Du bör alltid gå lugnt fram och använda ett glidmedel tillsammans med samtliga delar. Silikonet är alltid testat och säkert för kroppens alla delar.

 

Utvalda produkter i Analpluggar
 Icicles No 81 


 SEK:422kr
 Back End Play 


 SEK:249kr
Bästsäljare
-26%
 Anchor Analplugg M 


SEK:175kr SEK:236kr
 Analplugg S 


 SEK:142kr
-21%
 Buttplugs With Pull Ring - Set 


SEK:334kr SEK:425kr
Powered by Talex e-handelssystem