ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Hem Sexleksaker Sexiga kläder Övrigt REA Fyndhörnan Guider & konsumentinfo

Övriga sidor

Om PleasuredomeVillkorSekretesspolicyInfoOm ossVarumärkenBetalning och fraktinformationRabatter på PleasuredomeKontakta oss
Meny
Meny
Varumärken
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr

Glidmedel

Glidmedel

Ett glidmedel kan underlätta för sexlivet både vid onani och vid samlag. Vi har ett stort urval av glidmedel som har en positiv effekt för allt från förspel till analsex. Det finns både lukt- och parfymfria alternativ samt varianter med söta och inbjudande dofter för att passa alla preferenser.

Glidmedel - hur används det?

Det finns många olika typer av glidmedel men det vanligaste är att det kommer i geléform. Syftet är att underlätta friktion vid traditionellt samlag eller vid analsex. Vi har produkter som blir en naturlig del av förspelet. Normalt applicerar du bara gelén på den kroppsdel du önskar och kan ta så mycket du vill. Men vi uppmanar att alltid läsa på förpackningen för varje enskild produkt. Vissa produkter har även en värmande eller bedövande effekt som kan göra sexet skönare. Det kan också bidra till kraftigare orgasmer.

Glidmedel vid analsex

När du ska ha analsex är glidmedel av något slag nästan ett måste. Därför har vi flera produkter som är anpassade för just detta. De flesta är kompatibla med alla sorters leksaker och även 100 procent latexsäkra. Vi på Pleausedome har valt att satsa på silikon- och vattenbaserade produkter eftersom de inte klibbar. Det finns även oljebaserade glidmedel men de har nackdelen att det blir väldigt kladdigt vid samlag.

Glidmedel för kvinnor

Det klassiska är att kvinnor med torra slemhinnor använder glidmedel för att få bättre friktion men det är långt ifrån det enda användningsområdet. Många av de produkter vi har för kvinnor innehåller också Aloe Vera och nyttiga vitaminer med läkande egenskaper. Om du har svårt att bli tillräckligt vått vid förspel kan du gärna testa med ett glidmedel. Det rekommenderas också till sexleksaker eftersom de annars kan bli förstörda. Kolla så att det glidmedel du köper från oss är kompatibelt med materialet som din leksak är gjord i.

Glidmedel för män

Vi har också glidmedel som är inriktade för män och deras njutning. Vad sägs som ett glidmedel med kylande effekt? Det kan användas både vid onani och samlag och kan ge en starkare upplevelse. De är också kompatibla med kondomer så du kan ha säkert sex med din partner. Många upplever att sexet blir bättre med glidmedel men det är förstås individuellt. Vi rekommenderar att du testar ett medel som låter lockande och bildar dig en egen uppfattning. De kan komma i smaker som kanel, grapefrukt eller hallon bara för att nämna några exempel. Det kommer säkerligen att uppskattas nästa gång du ska ha oralsex. Självfallet är dessa helt giftfria och innehåller bara ingredienser som är säkra att förtära.

Glidmedel att beställa

Att beställa glidmedel från oss är ett enkelt sätt att få ett bättre sexliv. Vi levererar snabbt och i diskreta paket.

Utvalda produkter i Glidmedel
Bästsäljare
Powered by Talex e-handelssystem