ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Hem Sexleksaker Sexiga kläder Övrigt REA Fyndhörnan Guider & konsumentinfo

Övriga sidor

Om PleasuredomeVillkorSekretesspolicyInfoOm ossVarumärkenBetalning och fraktinformationRabatter på PleasuredomeKontakta oss
Meny
Meny
Varumärken
Storsäljare
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr

Frakt & Betalinfo

Sortera produkter :

Det finns inga varor att visa.

Leverans

Kostnaden för frakt är INKLUDERAD i våra priser

Fraktkostnad ingår i våra priser om du väljer "fri frakt " i kassan. Det kan vara en typ av paket som adresseras direkt till din brevlåda. Om du vill att paketet garanterat ska gå via ett postombud så välj den extra avgiften i utcheckningen-På det sättet ser du också till att paketet är spårbart.

 

Alternativet "Garanterat till din brevlåda" gäller under premissen att det går att få in i brevlådan. Är paketen för stora så går dom till ombudet. Max storlek är 34x24x7 cm och max vikt 2kg.  Notera att mottagaren är ansvarig för leveransen efter det nått mottagaren postlåda, dörr eller annat avlämningsställe enligt Allmänna reklamationsnämndens beslut 2023-05-22; 2022-07469

 

Beställningar skickas normalt sett samma dag eller första vardagen efter att beställningen gjorts. När det är hög belastning kan det ta 2-5 (arbets)dagar Frakttiden kan variera mellan 1-4 (arbets)dagar. Paketen kommer via Postnord i första hand eller DHL när det är tyngre paket).

 

Vi mejlar först ett ordererkännande och sen en trackingkod med en länk så du kan följa ditt paket online. För samtliga spårbara försändelser så går det också ut ett sms när paketet anlänt till respektive ombud (om man inte valt bort sms vid beställningen).

 

Kompletta villkor kan hittas här (klicka). Villkoren mejlas också ut inom rimlig tid efter leverans har skett. Om Postnord sköter leveransen så får man hämta sitt paket hos närmaste ombud. Normalt sett så kan paketet ligga hos ombudet upp till 14 dagar innan det returneras. Om ett icke-utlöst paket förvinner så tar vi inget ansvar för detta.

 

Samtliga merkostnader för icke utlösta försändelser kommer debiteras beställaren vilket kan uppgå till 350:-. Returer skall vara spårbara. Eventuell returfrakt står mottagaren tyför om inte annat överenskommits med oss. Om DHL fraktar godset så levereras paketet till kundens adress. Om du inte är hemma så kommer det en avi på Posten och du kan då kontakta DHL för att komma överens om hur leverans skall ske.

 

Det är fri frakt till samtliga länder i Europa. Länder utanför Europa måste först kontrollera med oss för att vi ska kunna ta fram ett fraktpris.

 

Delad leverans förekommer. Alla kostnader i samband med detta står pleasuredome för. Du som kund blir inte debiterad för merkostnad på grund av att det går ut fler paket. En vanlig orsak till att vi skickar två paket är att innehållet inte kan samskickas i samma kartong eller du beställde en produkt som är slut i lager.

 

Exempelvis glidmedel och sexleksaker ska inte packas tillsammans eftersom sexleksaken kan ta skada om läckage uppstår. Andra orsaker till delade leveranser kan föreligga men det är viktigt att veta att du som kund aldrig drabbas av merkostander på grund av detta. Det innebär enbart att levensen sker i fler än en kartong. Delad leverans kan också ske i det fall som är en del av en leverans är tillfälligt slutsåld.

 

Vi skickar då resten av ordern och upplyser via mejl om att en produkt kommer skickas i efterhand och när det kommer att ske. Om det är förseningar i våra leveranser så skickar vi ett mejl och upplyser om detta. Där framgår när varan kommer att skickas och du har möjlighet att avbeställa ifall du anser att leveranstiden är för lång.

 

Om en vara skulle vara slutsåld eller har utgått ur sortimentet så får du ett mejl som upplyser om detta samt ett förslag på en ersättningsprodukt. Du kan även här avboka din order om så önskas.

 

Diskreta paket:Varorna skickas i anonyma kartonger eller vadderade kuvert. Ingen annan information förutom namn och adress på mottagaren finns på försändelsen

 

 

Vår ambition är att ha nöjda kunder. Om det är nånting som är oklart i denna text eller om du har frågor om hur vi hanterar order, leveranser eller returer så fråga gärna. Vi besvarar i regel alla mejl inom 1 timme och chatten är för det mesta tillgänglig

 

Betalning

Enklast är att betala med Klarna. Dom hanterar din betalning via kort eller faktura. Vi tar inte ut någon fakturaavgift så beställer du varor så har du alltså 30 dagar på dig, utan extra kostnad, innan du behöver betala.

 

Fakturan kommer via mejl från Klarna efter ett par dagar. Om du inte fått din faktura inom en vecka efter leverans så är det bra om du kontaktar oss. Du kan också logga in på ditt konto hos Klarna och se ditt köp där.

 

Om du hellre vill mejla in din order så går det bra.  Vi lägger då in din order manuellt i systemet åt dig och använder Klarna som betalningsmetod.  Klarna skickas ett mejl till dig att du behöver godkänna beställningen.

 Om det är nånting du behöver få förklarat eller bättre klargjort i ovanstående text så tveka inte att kontakta oss. Chatten kan besvara dina frågor och du kan också mejla på info (at) pleasuredome.se

 

Leveranstider för närvarande

Nedanstående tabell visar våra leveranstider för respektive produktkategori. Den uppdateras i regel månadsvis. Här kan du som kund se att vi levererar exempelvis 80% av våra ordrar av sexleksaker inom 1-4 dagar. Vi jobbar ständigt med att förkorta dessa tider. Notera att vi är de enda i branchen som publicerar dessa siffror.

  • Kategorin övrigt-Potensmedel 1-2 dagar 94%
  • Kategorin övrigt-Potensmedel 3-4 dagar 6%
  • Sexleksaker 1-4 dagar 82%
  • Sexleksaker 5-9 dgar 13%
  • Sexleksaker mer än 9 dagar 5%
  • Kläder och lingerie 1-4 dagar 70%
  • Kläder och lingerie 5-9 dagar 25%
  • Kläder och lingerie 10-15 dagar 3%
  • Kläder och lingerie mer än 15 dagar 2%
Powered by Talex e-handelssystem