ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Hem Sexleksaker Sexiga kläder Övrigt REA Fyndhörnan Guider & konsumentinfo

Övriga sidor

Om PleasuredomeVillkorSekretesspolicyInfoOm ossVarumärkenBetalning och fraktinformationRabatter på PleasuredomeKontakta oss
Meny
Meny
Varumärken

Fördröjning Spray

Sortera produkter :
Visa: 
 VigRX Delay Spray 


 SEK:399kr
 Shiatsu Delay Spray 


 SEK:189kr
Visar 1 till 20 (av 43 produkter)
Resultatsidor:  1  2  3  [Nästa >>] 

Om du vill förlänga njutningen under sexualakten finns det en mängd olika hjälpmedel att använda. Ett av dem är fördröjningsspray. Det är ett medel som du applicerar på ditt ollon för att minska din känslighet. Effekten blir att du fördröjer din ejakulation och på så vis kan du utöka tiden samlaget pågår. Medlet leder också till att du blir tryggare eftersom du förstärker din känsla av att ha ökad kontroll under sexualakten.

 

Få ett bättre sexliv

Syftet med fördröjningsspray är att motverka för tidig utlösning. Användandet leder samtidigt till ökad prestation och förhöjd uthållighet. Resultatet av detta är längre samlag och därmed chans till ett lyckligare samliv. Således är detta medel inte bara för män som lider av för tidig utlösning utan även för de som vill förlänga den sexuella upplevelsen. Det beror på att den bedövande effekten i sprayen hjälper användaren att kontrollera sin utlösning och på så vis kan tillfredsställa både sig själv och sin partner under en längre tid. Det i sin tur leder till ett ökat självförtroende i sängen och därigenom möjlighet att prestera bättre.

Olika varianter

Produkter som fördröjer utlösning finns både som spray, gelé och kapslar. De är utformade för att på ett skonsamt sätt bedöva ollonet och därmed fördröja ejakulationen. Många av produkterna har dessutom andra positiva hälsosamma sidoeffekter då de är baserade på naturliga ingredienser. De flesta av dessa medel applicerar du direkt på ollonet strax innan du ska genomföra sexualakten. Spraya en till tre gånger och låt medlet verka upp till 15 minuter innan det får full effekt. I de fall du intar medlet som kapsel tar du dessa som ett livsmedelskomplement under en längre tid.

Bedövningsbaserade

Dessa fördröjningssprayer bygger på tekniken att på ett milt sätt lokalbedöva för att därmed minska känsligheten i penis. På så vis minskar stimuleringen av ollonet under sexualakten, vilket bidrar till längre uthållighet och fördröjd utlösning. I slutändan betyder det ökad njutningen för bägge.

Cannabisbaserade

Med cannabisbaserade fördröjningsspray håller du tillbaka utlösningen tack vare att de har en milt bedövande effekt på ollonet. Genom att känsligheten i penis minskar blir samlaget mer tillfredsställande och att det kan pågå under längre tid. Cannabisbaserade fördröjningsspray innehåller både CBD-extrakt och hampafröolja. Kombinationen ger sprayen en genomträngande kraft vilket gör att produkten har en lång och varaktig effekt.

Temperaturbaserade

Det finns även fördröjningsmedel som är baserade på att åstadkomma en temperaturförändring i penis under samlaget. Med andra ord innebär det att könsorganet antingen värms upp eller kyls ner, för att på så vis öka användarens möjlighet att kunna hålla på längre utan att stimulansen av ollonet leder till utlösning. Den positiva bieffekten av det är en känsla av ökad kontroll och förlängd njutning för bägge under sexualakten.

Örtbaserade

Dessa fördröjningsspray är baserade på upp till 13 olika örter som är kända för att förbättra det allmänna välbefinnandet, stärka immunförsvaret och öka toleransen för stress. Då dessa örter också motverkar nervcellernas överkänslighet mot beröring, särskilt i könsorganen, fungerar de utmärkt att användas för att fördröja ejakulation. Kunskapen om dessa örters betydelse är ett resultat av att kombinera traditionell kunskap om medicinalväxter med nyare upptäckter inom medicin, sexologi och mänsklig fysiologi.

Powered by Talex e-handelssystem