ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Hem Sexleksaker Sexiga kläder Övrigt REA Fyndhörnan Guider & konsumentinfo

Övriga sidor

Om PleasuredomeVillkorSekretesspolicyInfoOm ossVarumärkenBetalning och fraktinformationRabatter på PleasuredomeKontakta oss
Meny
Meny
Varumärken

Penispumpar

Sortera produkter :
Visa: 
 Power Pump 


 SEK:359kr
 Atlas Pump 


 SEK:877kr
 Titan Pump 


 SEK:995kr
 Viking Pump 


 SEK:1119kr
 Colossus Pump 


 SEK:1119kr
 Pump Worx Max Boost 


 SEK:599kr
 Pump Worx Max Boost 


 SEK:599kr
 Pump Worx Max Boost 


 SEK:599kr
-27%
 Size Up - Rechargeable Penis Pump 


SEK:915kr SEK:1247kr
 Digital Auto Pump 


 SEK:599kr
Visar 1 till 20 (av 149 produkter)
Resultatsidor:  1  2  3  4  5 ...  [Nästa >>] 

Penispumpar

Vi har ett brett utbud av penispumpar till bra priser. De enklaste pumparna är handdrivna, men det finns också batteridrivna automatiska penispumpar i vårt sortiment. Det alla har gemensamt är att de använder sig av vakuum för att underlätta att blod strömmar till penis. Vanligaste sättet att använda en penispump är att föra ett packningsförsett rör över penis.

Packningen är till för att inte luft ska komma in i röret. Alla våra penispumpar är lätta att hålla rena och tar liten plats för att möjliggöra en diskret förvaring.

Om du lider av erektionsproblem så kan eventuellt en av våra penispumpar vara lösningen. Så många som 80 procent av användarna säger att de fått en starkare erektion med hjälp av en penispump. Penispumpar arbetar med vakuum vilket gör att penisens svällkroppar blir blodfyllda. Använder du dessutom en penisring som hindrar att blodet lämna penis håller ståndet längre.

Penisringar

När penis är i erigerat tillstånd är det viktigt att kunna hålla ståndet tillräckligt länge för att genomföra sexakten. Då är det perfekt att använda en penisring, som du placerar vid penisroten. Det förhindrar att blodet lämnar penis och erektionen försvinner för tidigt. Det är viktigt att prova ut en ring som passar precis, eftersom en penisring i felaktig storlek kommer leda till obehag.

Det kan dessutom vara aktuellt att testa flera olika storlekar. Alla mäns erektioner är nämligen normalt sett olika stora och hårda från dag till dag. Flertalet av våra penispumpar levereras med penisringar i förpackningen, vilket i så fall står i beskrivningen. I annat fall är det bara att beställa dem separat.

Olika modeller av penispumpar

I vårt sortiment har vi många olika modeller av pumpar. Allt från enkla och manuella som ser till att jobbet blir gjort, till mer avancerade som är vattentäta batteridrivna med lösvagina och inbyggd vibrator. För dig som reser mycket säljer vi specialanpassade penispumpar som tagits fram för att vara enkla och diskreta att packa med sig.

Du hittar även en rad olika tillbehör till alla våra pumpar som till exempel glidmedel och olika hållare som gör att du kan använda pumpen i duschen eller badet. Om du fäster pumpen på badkarskanten eller väggen får du händerna fria till annat.

En penispump kan till och med bli en del av förspelet om du så önskar. Om du använder den tillsammans med en partner kan denne ta full kontroll över situationen, vilket kan öka upphetsningen ännu mer. Våra pumpar är framtagna för att kunna användas av alla för att på ett säkert och riskfritt sätt kunna få bra erektioner och ett väl fungerande samliv.

De penispumpar vi har kan hjälpa till att förbättra självkänslan. Ibland beror erektionsproblemen på prestationsångest eller rädslan att könsorganet inte håller måttet. En penispump hjälper då till när du önskar ett grövre, hårdare och längre stånd även om du egentligen inte har erektionsproblem. Effekten är däremot inte permanent, vilket gör att penis återfår sin normala form och storlek när användningen av penispump upphör.

Väljer du en av våra penispumpar med inbyggd vibrator får du ett praktiskt hjälpmedel som även fungerar som en perfekt leksak för ensamma stunder eller när du är ute och reser.

Powered by Talex e-handelssystem