ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Hem Sexleksaker Sexiga kläder Övrigt REA Fyndhörnan Guider & konsumentinfo

Övriga sidor

Om PleasuredomeVillkorSekretesspolicyInfoOm ossVarumärkenBetalning och fraktinformationRabatter på PleasuredomeKontakta oss
Meny
Meny
Varumärken

Elektrosex och Estim

Erotisk elektrostimulering (förkortat estim)

Erotisk elektrostimulering

Estim, erotisk elektrostimulering, är en form av sex som brukar förknippas med BDSM-aktiviteter. De produkter vi erbjuder är en utveckling av detta. När du har elektrosex använder du elektricitet för att på olika sätt stimulera din eller din partners kropp. Det vanligast är att lägga tonvikt på könsorganen som redan är känsliga i sig.

Att leda in ström i dem ger en sensationell upplevelse som är svår att jämföra med något annat. Elektriciteten kan göra att du eller din partner uppnår orgasm utan annan stimulans. Men du kan också använda den som ett komplement och därmed kraftigt förstärka orgasmen. Elektricitet bör alltid hanteras med varsamhet. Därför är det viktigt att du om du vill prova elektrosex se till att läsa på och köper säkra produkter.

Olika typer av produkter

Det finns estimprodukter i många olika varianter och utföranden. Om du köper leksaker i den här produktkategorin behöver du också en extern strömkälla, en så kallad TENS. Den använder du sedan för att styra strömmen in i leksaken.

Du som har ett tidigare intresse av sexleksaker kommer känna igen de flesta produkterna som är tillverkade för elektrosex. Vi har bland annat dildos, geishakulor och buttplugs som du kan koppla till en TENS-enhet och därmed ge en djup och innerlig elektrisk känsla. För män har vi också estim-fleshlights. En sådan kommer förhöja din njutning när du onanerar.

Om du vill använda el för att stimulera utsidan av kroppen finns det ett flertal produkter. Vi har bland annat klämmor och olika typer av elektroder du kan placera på könet, brösten eller andra säkra kroppsdelar. För att ditt elektrosex ska vara extra skönt och strömmen leder ordentligt finns det särskilt anpassat glidmedel eller gel. Vi rekommenderar att du köper det oavsett om du ska använda en leksak externt eller internt.

För dig som använder estim som en del i BDSM har vi också ett stort utbud av upphetsande produkter. Du hittar bland annat strömförande penisburar och wartenberghjul, men också läderpaddlar du kan koppla till en TENS-enhet för dig som vill ge eller få elektriskt smisk.

Säkerhet i samband med erotisk elektrostimulering

Om du och din partner är nya inom elektrosex är det viktigt att vara uppmärksam på hur din partner reagerar. Ha gärna ett säkerhetsord. Använd alltid en TENS-enhet när du ska utöva elektrosex. Det är mycket säkrare än att använda en sexleksak kopplad direkt till ett strömuttag. Vi har ett stort utbud av TENS vilka alla är testade enligt alla regler. Rätt utfört är estim en fantastisk upplevelse som kommer ta ditt sexliv till helt nya dimensioner.

Utvalda produkter i Electrosex
 Mystim - Tristan 


 SEK:614kr
 Volt Electro Beads 


 SEK:995kr
Powered by Talex e-handelssystem