ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Hem Sexleksaker Sexiga kläder Övrigt REA Fyndhörnan Guider & konsumentinfo

Övriga sidor

Om PleasuredomeVillkorSekretesspolicyInfoOm ossVarumärkenBetalning och fraktinformationRabatter på PleasuredomeKontakta oss
Meny
Meny
Varumärken

Stavmassager

Sortera produkter :
Visa: 
Visar 1 till 20 (av 178 produkter)
Resultatsidor:  1  2  3  4  5 ...  [Nästa >>] 

Magic wand-Stav Massagers

Den mest kraftfulla typen av vibrator är den s.k Magic massager eller Stavmassager. Den har ett karakteristiskt runt huvud som kan röra sig fritt i alla riktningar. Den första vibratorn av denna typ kom redan 1968 och marknadsfördes som en massageapparat för ömma muskler.

Man kan givetvis använda dagens massageapparater över hela kroppen.

Det dröjde dock inte länge innan man upptäckte att den var användbar som sexleksak. En Stavmassager är i regel kraftfull och tar mycket ström men den levererar också ett vetenskapligt bevisat resultat.

Det finns otaliga exempel på kvinnor som aldrig tidigare kunnat få orgasm men som får uppleva detta tack vare en Magic stav. Dom kan också ofta användas för massage av hela kroppen som en ren massageapparat och det blir ändå bättre om man använder en vattenbaserad massageolja eller glidmedel.

I den här kategorin finns de flesta märken representerade som gör produkter av bra kavlitet. Om du har frågor så kontakta chatten eller mejla oss.

Powered by Talex e-handelssystem