ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Hem Sexleksaker Sexiga kläder Övrigt REA Fyndhörnan Guider & konsumentinfo

Övriga sidor

Om PleasuredomeVillkorSekretesspolicyInfoOm ossVarumärkenBetalning och fraktinformationRabatter på PleasuredomeKontakta oss
Meny
Meny
Varumärken
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr

Penisringar-Kukringar

Penisringar

En penisring kan användas på egen hand eller av par tillsammans med en vibrator. Här hos Pleasuredome hittar du ett stort utbud av penisringar i material som läder och metall. Penisringen träs på vid roten av penis och hjälper mannen att hålla ståndet längre. Det kan användas både av dig som har potensproblem och dig som bara vill hålla längre under den sexuella akten.

Penisring med vibrator

Vi har flera penisringar med en tillhörande vibrator. Vibratorn gör penis känsligare och stimulerar dessutom klitoris vid samlag. Vissa modeller har dessutom flera olika vibrationslägen där du kan välja det som ger dig mest njutning. De flesta går även att använda i badet eftersom de är 100 % vattentäta. Vi har även penisringar med vibrator som fokuserar på anal njutning.

Kombinerad penisring med analplugg

I vårt sortiment finns även kombinerade penisringar med analplugg. De kommer normalt i en elegant design och med flera olika vibrationslägen. Designen är normalt rund i formen och designad för att tillåta optimal penetration. De flesta går att kontrollera med en liten fjärrkontroll.

Glöm inte rengöringen

Det är viktigt att du rengör din penisring efter varje användning. Hos oss hittar du speciell rengöring för leksaker. Tvätta ringen med ett sådant medel och lite ljummet vatten så snart som möjligt efter akten.

Stilren penisring i läder

Våra produkter är tillverkade i läder av högsta kvalitet och är mycket bekväma att bära under långa perioder. Många modeller är tänkta att du ska bära både runt penis och runt pungen. Du trär bara på ringen runt penis och justerar därefter ringens spännen så den sitter optimalt.

Det finns alltså en storlek som passar alla. Det spelar ingen roll om det är första gången du bär en penisring i läder eller om du är en van bärare, alla kan få ut mer av sina samlag. Använd gärna tillsammans med glidmedel för bättre effekt.

Penisringar i metall

Här hos Pleasuredome hittar du även moderna penisringar i rostfritt stål. Du kan välja bland svarta och silvriga modeller. Allt du behöver göra är att trä på ringen över din penis i erigerat tillstånd innan akten. Ringen sitter säkert under akten så du kan fokusera helt på din partner eller dig själv.

Våra metallringar kommer i olika storlekar från 40 till 60 millimeter i diameter. Vi har också metallringar i flerpack och även metallringarna kan med fördel bli använda tillsammans med en stimulerande vibrator och ett glidmedel för extra njutning.

 

Utvalda produkter i Penisringar
 Leather 3-Snap Ring 


 SEK:139kr
-29%
 Beaded Double Rider 


SEK:188kr SEK:263kr
Bästsäljare
-19%
 Optimale 3 C-Ring Set Thick Black 


SEK:238kr SEK:295kr
 Dyno Penisringar 


 SEK:189kr
Powered by Talex e-handelssystem