ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Hem Sexleksaker Sexiga kläder Övrigt REA Fyndhörnan Guider & konsumentinfo

Övriga sidor

Om PleasuredomeVillkorSekretesspolicyInfoOm ossVarumärkenBetalning och fraktinformationRabatter på PleasuredomeKontakta oss
Meny
Meny
Varumärken
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr

Män Utökad Lust

Sortera produkter :
Visa: 
-7%
 GoldMAX Oral Jelly – 14 sachets 


SEK:615kr SEK:658kr
 Rock Hard Daily 


 SEK:229kr
-47%
 Titan Gold Penisförstorande Paket 


SEK:517kr SEK:979kr
-13%
 Sizegain Plus Instant Shot 


SEK:349kr SEK:399kr
 Guarana Drops 30Ml 


 SEK:199kr
 Aphrodict Sexovital 


 SEK:199kr
Visar 1 till 20 (av 116 produkter)
Resultatsidor:  1  2  3  4  5 ...  [Nästa >>] 
Bästsäljare
-20%
 Odin's Staff10 kapslar-stark erektion 


SEK:399kr SEK:499kr
-23%
 Odin's Staff 20 kapslar-stark erektion 


SEK:768kr SEK:998kr
-27%
 Odin's Staff 30 kapslar-stark erektion 


SEK:1099kr SEK:1497kr

Lusthöjande medel för män

Lusthöjare för män

De flesta sexuellt aktiva män har förmodligen märkt av att lusten varierar över tid och beroende på situation. Vi har ett stort utbud för dig som behöver lusthöjande som man, vilka hjälper dig under de där perioderna när allt inte är på topp. Alla tänder vi på olika saker och därför har vi produkter som passar både individuellt och tillsammans med en partner. Välj bland krämer för onani eller massage-gel som kan stimulera blodcirkulationen.

Så fungerar lusthöjande för män

Vi säljer flera olika produkter som höjer lusten, förbättrar erektionen och gör sex mer njutbart. De produkter som kan ge ökad sexlust för män kommer i flera utföranden: som plåster, tabletter eller i vätskeform.

De aktiva preparaten fungerar på olika sätt. Innan du köper en produkt är det därför klokt att utvärdera ditt liv för att se vad det är du behöver åtgärda. Sen kan du köpa en korresponderande produkt och förhoppningsvis kunna komma tillbaka till sexlusten igen.

För att matcha dina behov har vi ett stort urval av produkter som kan hjälpa dig. Om du inte vill skylta med att du använder sexhjälpmedel kan tabletter vara att föredra. Du kan ta tabletten i god tid innan samlaget.

Vi har även några typer av munsprej du diskret kan använda utan att din partner behöver märka något.

Vill du istället dela upplevelsen med din partner kan en kräm som masseras in i penis istället vara ett utmärkt alternativ som redan vid appliceringen kan hjälpa dig att komma igång.

Testoboosters

Minskad testosteronproduktion är något de flesta män drabbas av i takt med att de blir äldre. Men det kan också finnas flera miljöaspekter som påverkar din testosteronproduktionen. Stress, sömnbrist, kosthållning, träning samt olika typer av plaster och miljögifter är bara några. Naturliga och lagliga testoboosters är då något som kan ge en ökad sexlust för män.

Avslappnande preparat

Eftersom stress är en av de stora anledningarna till både minskad sexlust och sömnbrist kan ett avslappnande preparat vara det som får dig i form igen. Vi säljer tabletter och vätskor med flera olika typer av aktiva ingredienser så att du kan välja det som passar dig bäst. Den här typen av produkt är en mer långsiktig lösning där vi rekommenderar en daglig användning. Som en bonus kommer du inte bara att uppleva ökad sexlust, utan också förbättrad sömnkvalitet och ökade prestationer även inom livets andra områden.

Ökad känsel och blodflöde

En annan aspekt som påverkar lusten och din förmåga att få erektion är blodflödet och känsligheten. Här finns olika krämer och geléer som kan hjälpa dig genom applikation direkt på penis och genom en massage få en dubbel effekt. Du får både ett naturläkemedlet och en erotisk massage, vilken i sig är lusthöjande och fungerar som ett bra förspel.

Powered by Talex e-handelssystem