ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Hem Sexleksaker Sexiga kläder Övrigt REA Fyndhörnan Guider & konsumentinfo

Övriga sidor

Om PleasuredomeVillkorSekretesspolicyInfoOm ossVarumärkenBetalning och fraktinformationRabatter på PleasuredomeKontakta oss
Meny
Meny
Varumärken
Storsäljare
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr

Sortera produkter :

Det finns inga varor att visa.

 

Tros guide för olika stilar

 

Trosor är mer än bara bomullsunderkläder och spets-underkläder. Inte bara kan valet av dina underkläder definiera ditt humör eller vad du ska ha på dig för kläder, men något viktigt att tänka på är den perfekta passformen. Vissa trosor sitter högt, vissa lågt och några visar dina skinkor mer än andra - kolla in den enda tros guide du behöver!

 

Thongtrosor
 
Thongs är inte bara trådiga små saker längre. Även om de har en smalare linning med minimal täckning på baksidan, har underkläders designers gjort banden i höften bredare och mer bekväm för dina kurvor. Dessutom kan du säga adjö till synliga troskanter utan avkall på komfort.

The Cheeky
 
The Cheeky är exakt vad du tror att det är! Det liknar en bikini med en mer bar bakdel. Du kan se (nedan) att The Cheekys rem täcker en liten bit av dina skinkor, men har inte en full-on bikini passform. Dessa är perfekta att bära med jeans, eftersom du inte kommer att få en stark tros linje och du har lite mer täckning för dina privata delar från skavande jeans sömmar.

Hipster
 
Hipstertrosan ligger lågt på höfterna, och har bredare sidor. Det är en hybrid mellan en boyshort och bikini snitt. Om du gillar lite extra täckning än vad din genomsnittliga bikini trosa ger, är hipster den du älskar mest..

Bikini
 
Bikini-trosor är den klassiska trosmodellen. De har smala sidor, och medelhög täckning bak. Dessa är idealiska tros-stilar för rörels när du tränar på gym, eftersom de kommer att röra sig med dig. I stället för att kämpa med skav från smala band så kan du fokusera på att bli vältränad.

 

G-String
 
G-strings ger dig minst täckning, men ger dig en jämnare silhuett i åtsittande klänningar och byxor. De har sträng sidor och en sträng baktill vilket sätter rampljuset på dina skinkor.

Powered by Talex e-handelssystem