ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Hem Sexleksaker Sexiga kläder Övrigt REA Fyndhörnan Guider & konsumentinfo

Övriga sidor

Om PleasuredomeVillkorSekretesspolicyInfoOm ossVarumärkenBetalning och fraktinformationRabatter på PleasuredomeKontakta oss
Meny
Meny
Varumärken
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr

Glasdildos

Sortera produkter :
Visa: 
-11%
 Flow+Bulb Pleasure Steel Wand 


SEK:849kr SEK:955kr
Visar 1 till 20 (av 47 produkter)
Resultatsidor:  1  2  3  [Nästa >>] 
Bästsäljare
 NJOY - Pure Wand 


 SEK:1369kr
-29%
 NJOY - Fun Wand 


SEK:935kr SEK:1315kr

Glasdildos/Hårda Dildos

En glasdildo är i de flesta fall tillverkad av något som heter pyrexglas. Det är ett material som är extremt hållbart och tål stora temperaturväxlingar. En glasdildo är också kompakt så du behöver inte oroa dig för att den ska gå sönder oavsett hur hårdhänt du behandlar den. När du köper en dildo av glas får du en snygg och sexig produkt som öppnar upp för helt nya typer av lek jämfört med en vanlig dildo.

Fördelar med en glasdildo

Det finns många fördelar med en dildo av glas, både praktiska och erotiska. En glasdildo är till exempel väldigt enkel att rengöra och det fastnar inte bakterier på den på samma sätt som på en silikonvariant. Det behövs inget särskilt rengöringsmedel till din glasdildo utan tvål och vatten räcker bra.

Du kan till och med lägga den i diskmaskinen mellan användningarna. Det här är också en väldigt bra produkttyp för den som är allergisk mot plast eller gummi. Till skillnad från andra dildos kommer en glasdildo också hålla extremt länge och du kommer inte behöva lika mycket glidmedel då materialet har friktion i sig självt.

Glasdildos har också flera sensuella fördelar. Många som provar glasdildo upplever att tyngden och hårdheten är riktigt härlig jämfört med en vanlig dildo. Du får helt enkelt en helt annan känsla med den här typen av produkt. Det öppnar upp för mer variation i användandet.

Glas är också ett material som leder och behåller värme bra. Det kan du använda när du är ute efter upplevelsebaserade lekar där du kan temperera din dildo på olika sätt innan du använder den. Dildon kommer också snabbt anta din egen kroppstemperatur när den är i kontakt med dig. Det innebär att du kommer uppleva den som så nära äkta vara du kan komma.

Många olika typer av glasdildos

Glasdildos kommer i alla former och utföranden. Allt från standardformer till mer äventyrliga och konstnärligt designade produkter. Det finns vanliga dildos avsedda för vaginalt bruk samt analpluggar av glas för dig som vill ha något extra. Även dessa är minst lika säkra som vanliga pluggar av silikon eller metall.

Men de skänker en extra dimension till njutningen både i hur de känns och i hur de ser ut. En glasplugg är inte bara en sexleksak, det är också ett smycke.

Ta gärna en titt på vårt övriga utbud. Vill du ha mer information kan du kontakta oss via chatten eller mejl om du har frågor.

Powered by Talex e-handelssystem