ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Hem Sexleksaker Sexiga kläder Övrigt REA Fyndhörnan Guider & konsumentinfo

Övriga sidor

Om PleasuredomeVillkorSekretesspolicyInfoOm ossVarumärkenBetalning och fraktinformationRabatter på PleasuredomeKontakta oss
Meny
Meny
Varumärken
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr

Vibrerande Dildos

Sortera produkter :
Visa: 
 Inflatable Vibrator 


 SEK:549kr
Visar 1 till 20 (av 70 produkter)
Resultatsidor:  1  2  3  4  [Nästa >>] 
Bästsäljare

Vibrerande Dildos

Här kommer du att kunna hitta mängder av olika vibratorer i varierande modeller och storlekar. Vårt mål är att det ska finnas en produkt för alla tillfällen, individer samt behov. Oavsett om du är singel med ett begär att släcka eller om du har en partner du vill roa dig tillsammans med är vårt mål att kunna förse dig med den ultimata vibratorn för dina sexäventyr.

Det är viktigt att du låter dig själv njuta då och då. Vi har alla olika stort sexbehov och ibland kan det vara så att du har en partner som kanske inte har lika stark sexdrift som du själv. Då kan det vara speciellt händigt med en vibrator för att du ska kunna få utlopp för dina sexuella begär. Eftersom sexuell frustration kan leda till problem i relationen, rekommenderar vi alla att ha en vibrator eller någon annan form av sexleksak hemma.

Vilken av alla vibratorer ska du välja

På Pleasuredome har vi många vibratorer att välja mellan vilket kan göra det svårt att veta vilken du ska välja. Är du nybörjare bör du inte välja något alltför avancerat så att du får tid till att lära känna din kropp tillsammans med vibratorn. Det är inte bara att köra på hur som helst om du vill nyttja din vibrator till fullo.

Läs igenom vad de olika modellerna är bra för, till exempel om de endast är till för vaginal stimulans, klitorisstimulans eller kanske både och. Fundera sedan över vad du tror passar dig bäst, vilken stimulans som ger dig personligen mest njutning.

Fundera igenom om du kanske hellre vill ha sköna stunder i badet än i sängen. Om så är fallet bör du titta efter en vattentät vibrator. Vi erbjuder bland annat vibratorer som är tillverkade i silikon och 100 % vattentäta. De kan fungera som ett bra vattentätt alternativ till intima stunder i badkaret, duschen eller varför inte utomhuspoolen tillsammans med din partner en skön kväll.

Färger för alla

Hos oss på Pleasuredome finns även vibrerande dildos i olika färger. Oavsett om du vill ha en ljust hudfärgad variant eller en chokladbrun med tillhörande pung, har vi flera tillgängliga alternativ. De finns också i en mängd storlekar, både när det gäller längd och omkrets, för att kunna tilltala alla.

Vi på Pleasuredome finns alltid tillgängliga som stöd när du ska göra ditt köp. Om det skulle dyka upp några frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till oss. Vi kommer att försöka hjälpa dig på allra bästa sätt för att du ska hitta rätt vibrator. Alla har rätt till att liva upp sitt sexliv och njuta mer, både på egen hand och med partner.

Powered by Talex e-handelssystem