ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Hem Sexleksaker Sexiga kläder Övrigt REA Fyndhörnan Guider & konsumentinfo

Övriga sidor

Om PleasuredomeVillkorSekretesspolicyInfoOm ossVarumärkenBetalning och fraktinformationRabatter på PleasuredomeKontakta oss
Meny
Meny
Varumärken
Storsäljare

Sortera produkter :

Det finns inga varor att visa.

Leverans

Beställningar skickas normalt sett samma dag eller första vardagen efter att beställningen gjorts. Leveranstiden kan variera mellan 1-4 dagar. Paketen kommer med Postnord eller DHL Försändelser med Postnord aviseras med en avi och man får hämta det anonyma paketet på närmaste serviceställe. Försändelser via DHL levereras direkt till dörren. Om man inte är hemma så kommer det en avi på Posten.

Kostnaden för frakt är INKLUDERAD i våra priser.

Vissa varor under kategorin kläder har en längre leveranstid. Den extra leveranstiden motiveras av de låga priserna på produkterna. Om du känner att du inte kan vänta så var vänlig använd alternativet Snabbfrakt nedan.

Snabbfrakt

De produkter som har 7-15 dagars leveranstid med FRI frakt kan levereras på kortare tid med DHL och det tar normalt sett 3-4 dagar.  Det tillkommer en kostnad för denna service men om du beställer kläder för 800:- eller mer så bjuder vi på den kostnaden och kunden får sina varor på 3-4 dagar.

De produkter som har 1-4 dagars leveranstid kan INTE levereras snabbare

Om du har frågor så kan vi hjälpa dig via chat på vår webshop eller mejla:  info@pleasuredome.se

Var snäll och lägg till detta till din shoppingvagn

Powered by Talex e-handelssystem