ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Hem Sexleksaker Sexiga kläder Övrigt REA Fyndhörnan Guider & konsumentinfo

Övriga sidor

Om PleasuredomeVillkorSekretesspolicyInfoOm ossVarumärkenBetalning och fraktinformationRabatter på PleasuredomeKontakta oss
Meny
Meny
Varumärken
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
SEK:199kr SEK:299kr

Penisförstoring Guide

Sortera produkter :
Visa: 
-33%
 Monster Cock Penisförstorare 


SEK:399kr SEK:599kr
-19%
 Androexternder-Penisförlängare 


SEK:1298kr SEK:1595kr
Visar 1 till 2 (av 2 produkter)
Resultatsidor:  1 
Bästsäljare
-33%
 Monster Cock Penisförstorare 


SEK:399kr SEK:599kr
-19%
 Androexternder-Penisförlängare 


SEK:1298kr SEK:1595kr

penisförstoring-Penis enlargement-Pleasuredome

 

Sanningen om Penisförstoring: Vad fungerar och vad som inte fungerar

Panik ligger i anti svaret, så låt oss avsluta det nu. Liksom varje situation så kräver detta några fakta rakt på sak, så låt oss börja där. Det första och viktigaste faktumet är att glömma vad du har sett i fotografier, filmer eller på webben.

Baserat på ett urval av 1 661 killar, självrapporterad så är en genomsnittligt erigerad penis längd 14cm. Tekniskt, enligt Mayo Clinic, så ska en penis inte anses som liten såvida den mäter mer än 7,5cm i erigerat tillstånd.

Om dessa vetenskapliga fakta inte ändrar din uppfattning så kan du kanske överväga det faktum att du kanske, precis som en kvinna som bombarderas av Photoshoppade bilder av "super-babes" som har förbättrats kirurgiskt så kanske du också jämför dig själv med några overkliga storlekar och lider i onödan till följd. I själva verket har en 2005 års studie som visades i tidningen Urologi funnit att exakt detta vara fallet.

Av 92 patienter som klagat på en kort penis, hade nästan alla av dem "överskattat en normal penis storlek," noterade författarna. Viktigare, dessa män hade inte korta penisar.

Dr Dudley Seth Danoff, författare till The Ultimate Guide till manlig sexuell hälsa: Hur att hålla sig Vital vid alla åldrar, har sett mer än 100.000 patienter (ingen överdrift) under sina 30 år som praktiserande urolog. Enligt denna expert med examen från både Princeton och Yale så är inte förstoring en vanlig begäran, men en hel del patienter har frågat honom, "Vad kan jag göra för att göra min penis större?"

Som Danoff berättade för Medicin Daily, "det finns inte en levande man som inte skulle vilja ha en större penis."

Vi på Pleasuredome, förstår detta så väl. Vår shop har ett antal produkter som tillgodoser denna manlig lust, allt från kosttillskott till penisförlängare, som är en hylsa som du bokstavligen kan bära över din penis att öka längd och omkrets. Ungefär som en ställning som sträcker ut penisen i en fallos form Vi får dagligen mejl eller frågor via vår chat angående detta.

Våra kunder har berättat för oss att "Big Boy Golden XXL fungerar bäst (klicka) för att bidra till att öka förmåga att få fastare, längre varaktig erektion, medan andra svär att Bathmates pumpar fungerar bäst (klicka)"

Även om vissa företag har hävdat att de med sina pumpar vid dagligt bruk kommer att "samla permanent resultat över tid, så kan vi inte garantera att det stämmer eller har verifierats.

Faktum är att kontroll saknas tyvärr för nästan alla manliga förbättringsprodukter på marknaden, medan det i många fall finns bestämda varningar mot dessa produkter. Specifikt, har Food and Drug Administration (FDA) utfärdade en varning mot kosttillskott att förbättra manliga sexuella prestation, att notera är att många visat ingredienser som kan vara skadliga.

Denna regeringsbyrå varnade också för penisförstorings och erektion-underhållande ringar i minst en offentlig varning.

De flesta av de tusentals produkterna på marknaden idag litar på placeboeffekten. Den välkända placeboeffekten innebär helt enkelt att cirka 40 procent av människorna, kommer att rapportera ett positivt resultat när de ges en värdelös produkt som påstår att den kommer det att fungera.

När det gäller saker som är sexuellt betonade så är självsuggesion överväldigande mer kraftfull än vad som verkligen pågår mellan benen.

När du har betalat för ett piller eller en enhet så kommer du vara benägen att tro att det verkligen fungerar.
Ändå, enligt vetenskap, kosttillskott och pumpar ska inte förstora din penis. Trots allt, penis består av Parade corporacavernosaen och en enda corpus spongiosum, vars storlek bestäms genetiskt. Även kirurgiska ingrepp brukar misslyckas.

Det finns inga legitima sätt att göra det till för skillnad från brösten eller näsan så är inte penis ett statiskt organ, den behöver kunna flytta på sig, och det finns inte ett ympningsmaterial som lämpar sig för det ändamålet. Medan det finns ett förfarande som innebär att man skär i de uppskjutande ligamenten så ger detta bara en illusion av längd- Det förlänger faktiskt inte penis.


Viktigare, kännetecknas kirurgiska behandlingar, enligt en studie som nyligen utförts vid universitetet i Turin, Italien,av en hög risk för komplikationer och oönskade resultat. Och sådana oönskade resultat bör fruktas. De mest olyckliga patienter jag någonsin sett är patienter som genomgått kirurgisk förbättringar.

Dock finns det ett liten hopp dinglade framför våra ögon i samma italienska studie. När tillfrågade så säger författarna, dragkraft metoden av penis förstoring, resulterade i tillväxt.

Som namnet antyder, dragkraft metoden innebär att fallos som är placerad i en Extender-enhet (klicka) och sedan sträcks dagligen. Ett team av forskare som citeras i studien rapporterade genomsnittlig en tillväxt på 1.5cm (slapp) för deltagare som använt metoden under fyra till sex timmar varje dag under fyra månader. Ett annat lag rapporterade en genomsnittlig ökning på nästan 2,5cm ( slapp) plus någon liten förbättring i omkrets efter liknande behandlingar som varar i en kur på sex månader.

Enligt tillverkare av en sådan produkt uppmuntrar säkra tillämpningar av dragkraft vävnadsceller att dela sig och föröka sig, en process som kallas cytokines. Över tid och med stor ansträngning kommer detta leda till vävnadstillväxt. FDA anser dessa som lågrisk-enheter (klass 1) och så utförs endast allmänna kontroller avsedda för att följas av tillverkare.

Om storleken på din flöjt ger dig ångest, ta en stund för att ta ett steg tillbaka och läsa all tillgänglig vetenskap och sedan fortsätta med lättnad och försiktighet. Till slut kanske du gör rätt att att minnas dessa ord.

Det är inte kvinnor som har penis avund utan det är män . Det är aldrig de sexpartnerna som klagar på penisstorlek I stället frågar de om den befintliga penisen kan fästas på en sötare, trevligare kille.

Så varför säljer Pleasuredome vissa av det produkter som anges som verkninslösa i ovanstående text ? De beror på att vi har kunder som vill ha dom helt enkelt-Vår ambition är ju nöjda kunder först och främst-och om nu kunderna mår bättre av att tro att dom fungerar så är det inte vår sak att ändra på deras uppfattning men via guider som denna kanske vi kan få någon av er att tänka till?

Klicka på länken för att se produkterna vi erbjuder ⇒⇒Penisförstorare

"Your Pleasure-Our Goal" //Pleasuredome

Powered by Talex e-handelssystem