ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Hem Sexleksaker Sexiga kläder Övrigt REA Fyndhörnan Guider & konsumentinfo

Övriga sidor

Om PleasuredomeVillkorSekretesspolicyInfoOm ossVarumärkenBetalning och fraktinformationRabatter på PleasuredomeKontakta oss
Meny
Meny
Varumärken

Jelqing... Fungerar det?

Sortera produkter :
-47%
 Titan Gold Penisförstorande Paket 


SEK:517kr SEK:979kr
-31%
 Titan Gel+Kapslar Paket 


SEK:535kr SEK:779kr
Visar 1 till 2 (av 2 produkter)
Resultatsidor:  1 

Vad är Jelqing? Fungerar det faktiskt?

 

Jelqing är en penissträckningsövning. Det innebär att massera din penisvävnad, sträcka ut huden för att skapa "mikrotårar" som ser överfyllda ut när de läker. Detta får förmodligen din penis att se längre eller tjockare ut - men gör det verkligen skillnad? Här är vad du behöver veta.

Jelqing är en metod som används för att naturligt öka penisstorleken med bara dina händer med hjälp av penisförstoringsgel. Det anses vara ett kostnadseffektivt sätt att uppnå tillväxt i jämförelse med penisförstoringsanordningar.

Även om metoden har vunnit uppmärksamhet och popularitet i bloggar och internetforum under de senaste åren, finns det inga vetenskapliga bevis för att det är ett effektivt sätt att permanent öka storleken på ens penis.

Faktum är att i vissa fall kan jelqing faktiskt orsaka skada på penis, så det är en bra idé att ta reda på alla fakta innan du ger dig iväg för att prova det.

Eftersom jelqing inte är en vetenskapligt beprövad teknik för närvarande, finns det ingen officiell standardiserad process för hur man gör det. Men de flesta webbplatser och internetforum som är dedikerade till ämnet beskriver i allmänhet övningen enligt följande:

  1. Börja med en nästan (men inte helt) erigerad penis
  2. Smörj penis. Vi rekommenderar att du använder Titan Gel.
  3. Skapa "OK"-symbolen med fingrarna, med pekfingret och tummen runt basen av penis
  4. Flytta fingrarna från basen till penishuvudet, applicera lätt och konsekvent tryck och dra nedåt för att sträcka ut penisen
  5. Upprepa rörelsen i 5 till 20 minuter, men sluta omedelbart om penis blir upprätt eller en smärtsam känsla uppstår

Förespråkare av jelqing tror att det förstorar penis genom att skapa mikrotårar i penisvävnaden som expanderar området när de läker. I teorin skulle detta vara samma grundläggande princip bakom tyngdlyftning för att skapa större muskler, men sådant tänkande är sannolikt felaktigt eftersom penis inte är strukturerad som en traditionell muskel.

Det är snarare ett organ av glatt muskulatur (till skillnad från skelettmuskler, som biceps) som fylls med blod för att skapa en erektion. Som sådan svarar den inte på samma sätt som en annan muskel än att vara fysiskt arbetad.

Vissa risker med jelqing inkluderar smärta, ömhet och blåmärken på penis, samt eventuell hudirritation från gnidning. Sträckningarna kan också öka risken för att utveckla Peyronies sjukdom (ett tillstånd som kännetecknas av krökta, smärtsamma erektioner) eller erektil dysfunktion eftersom man av misstag kan skada penis under jelqing och utveckla ärrvävnad eller härdade plack som kan böja penis som ett resultat.

Ändå kan vissa män vara benägna att försöka jelqing om de känner att deras penisar är för små. Den goda nyheten är att de flesta män som oroar sig för storlek faktiskt har perfekt normalstora penisar. (Upptäck den genomsnittliga penisstorleken här.)

Med tanke på risken för skador och avsaknaden av vetenskapliga bevis för att stödja jelqing som en effektiv penisförstoringsstrategi, rekommenderas eller godkänns den för närvarande inte av större delen av det medicinska samfundet.

Lyckligtvis går faktorer som intimitet mellan partners och teknik ofta mycket längre än storlek när det kommer till sexuell tillfredsställelse.

Men om du fortfarande är orolig för storleken på din penis kan det vara en bra idé att prata med en legitimerad sexterapeut eller annan pålitlig vårdgivare om ämnet för att få det känslomässiga och medicinska stöd du behöver.

Powered by Talex e-handelssystem