ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Total Curve Paket

Total Curve Paket

Artikelnr: totcurve-1
 
SEK:838kr SEK:766kr
Antal:

Total Curve Combo (Breast Gel & Capsules)

Total Curve paketet är en kombination av piller och gel som hjälper till att förbättra bröstet och öka den totala bröst volym. Den består av naturliga, säkra fytoöstrogener som också kan förbättra storleken på dina bröst genom närvaro och pågående skifte av hormoner som östrogen. Det är en process i två steg som inkluderar interna och externa komponenter.

Den externa komponenten består av piller som innehåller multi-vitaminer och antioxidanter som bidrar till att öka formen och storleken på brösten. De interna komponenterna består av en gel som måste appliceras på brösten varje dag; processen med cell plym åtgärder möjliggör effektiva resultat för dina bröst. Kombinationen av piller och gel kan ge fantastiska resultat; Det bästa är att det är helt naturligt; Därför balanserar det hormoner i kroppen.

Total Curve Gel Ingredienser

Renat vatten, propylenglykol, karbomer, trietanolamin, vegetabiliskt glycerin, Aloe Vera extrakt, hydroxietylcellulosa, mjölon extrakt, algextrakt, mango smör, metylparaben, askorbinsyra (vitamin C), STR multi-peptid komplex, citronsyra, Koffein, Volufiline ®, naturliga och konstgjorda smaker och KonserveringsMedel.

Så här använder du:

Två gånger dagligen, applicera ett tunt lager på varje bröst i sin helhet, inklusive undersidan, massera varsamt i en cirkulär rörelse tills krämen är helt absorberad.

___________________________

Total Curve Piller

De aktiva ingredienser som används i den totala kurvan formeln har varje valts ut för deras gynnsamma egenskaper, särskilt för kvinnor. Med hjälp av välkända växter som har använts av kvinnor i århundraden, moderniserar denna formel dem och mäter dem i sina exakta belopp för att göra detta innovativa komplement.

Ingredienser (portionsstorlek 2 landskamper):

Bovete (250mg), fänkål utsäde (150mg), Damian Leaf (100mg), humle blommor (100mg), maskros (100mg), soja isoflavoner (50mg)

Övrigainnehållsämnen: gelatin, magnesiumstearat och kiseldioxid

Hur du använder:

Ta bara 2 tabletter om dagen, helst med huvudmåltider. Som innan du tar några nya tillägg, rekommenderar vi att kontrollera hela listan med ingredienser för alla personliga allergier och att inte överstiga 4 tabletter i en 24 timmars period.

Rekommenderad dos bör ej överskridas.  Kostillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balaserad kost och en hälsosam livsstil.  Effekten av denna produkt varierar för den enskilde individen och ett visst resultat kan aldrig garanteras.  Förvaras oåtkomligt för små barn.

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner