ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 TestRX Kosttillskott

TestRX Kosttillskott

Artikelnr: TestRX
 
SEK:499kr
Antal:

Ledande Edge TestRX Kapslar är speciellt framtagen för att ta itu med maskulina behov. Denna premie växtbaserade tillägg innehåller en exakt blandning av viktiga vitaminer, mineraler och aminosyra för att leverera en energigivande boost. Oavsett om du behöver fysisk uthållighet på gymmet, i ditt sovrum eller bara för att ge ditt bästa i vardagen, är TestRX™ en naturlig formel och innehåller inga konstgjorda färger, aromer eller konserveringsmedel så det är säkert att använda utan kända biverkningar av att ta.

Kosttillskott för fysisk uthållighet
    Innehåller vitaminer, mineraler & aminosyra
    Botanisk blandning för att klara av trötthet
    Säker & naturlig energibooster
    Blisterförpackning förseglad för färskhet & kvalitet

Rekommenderad användning

Ta upp till 2 kapslar på morgonen och 2 kapslar på eftermiddagen tillsammans med ett glas vatten, helst i samband med måltid. Överskrid inte 4 kapslar under en 24-timmarsperiod. Varje låda med TestRX™ innehåller 120 kapslar så det varar minst 1 månad.

TestRX™ är en naturlig blandning av vitaminer, mineraler, aminosyror och örter, som inte innehåller några konstgjorda färgämnen, smaker eller konserveringsmedel. Detta gör tillägget säkert att använda och det har inga kända biverkningar. Som alltid när du tar ett nytt tillägg, Vi rekommenderar att du läser igenom ingredienserna för att kontrollera om det finns några personliga allergier eller att rådfråga din läkare om du tar någon annan medicin. TestRX™ är ett naturligt kosttillskott och är inte på något sätt en steroid eller läkemedel. Denna produkt är inte avsedd för personer under 18 år.

Aktiva ingredienser: Vitamin D3 (såsom Kolekalciferol), Vitamin K2, Vitamin B6 (som Pyridoxin HCI), Magnesium (som Magnesiumaspartat), Zink (som Monometionin och Aspartat), D-Aspartic syra, Bockhornsklöver 50% - Saponiner (frö).

Övriga ingredienser: Gelatin, Silikondioxid, Magnesiumstearat.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kostillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balaserad kost och en hälsosam livsstil.   Effekten av denna produkt varierar för den enskilde individen och ett visst resultat kan aldrig garanteras.   Förvaras oåtkomligt för små barn.

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner