ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Hem Sexleksaker Sexiga kläder Övrigt REA Fyndhörnan Guider & konsumentinfo

Övriga sidor

Om PleasuredomeVillkorSekretesspolicyInfoOm ossVarumärkenBetalning och fraktinformationRabatter på PleasuredomeKontakta oss
Meny
Meny
Varumärken

Guide för Dildos-Pleasuredome

Sortera produkter :
Visa: 
 NJOY - Pure Wand 


 SEK:1369kr
Visar 1 till 2 (av 2 produkter)
Resultatsidor:  1 

Dildos är ofta utformade för att se ut som en mans penis. Man kan säga att dom är mer verklighetstrogna-realistiska och det förekommer att dom är utrustade även med en pung. Det är ibland praktiskt eftersom pungen underlättar när man söker ett bra grepp för handen.

Det finns även dildos med sugkopp som kan fästas på släta ytor som exempelvis ett bord eller en stol. Dildos hittar ofta sina köpare bland som som inte vill ha en mer tekniskt avancerad produkt utan mer vill ha något som liknar ett äkta organ.

Lära sig att använda en dildo FÖR MAXIMAL NJUTNING

 

INNAN DU BÖRJAR
 
Se till att du är på rätt humör - Om du någonsin stängt gardinerna, stängt ner belysningen och tänt några ljus före sex, vet du hur mycket en förändring i atmosfär kan hjälpa ditt humör. Detsamma gäller när du flyger solo. Tänd ett ljus, sätta på lite sexig musik och dämpa belysningen om det hjälper dig. Lås dörren så att du inte behöver oroa sig för att någon störtar in.

Att leka med en dildo och korrekt träffa din G Punkt kan leda kvinnlig ejakulation så för att du ska känna sig mer bekväm och släppa taget så lägg ner en handduk innan du börjar. Plocka upp din favorit erotikberättelse och sparka igång. Se bara till att inte få något glidmedel på sidorna i boken!

Att välja rätt Dildo - När du ska välja rätt dildo för dig, hittar du ett brett spektrum av former, storlekar och typer av dildos. Det enda viktiga är att välja en som passar dina behov och önskemål.

Om du föredrar hård stimulans och sedan väljer en hård glas, stål eller keramisk dildo så är det vettigt. Om du behöver extra känsla från den, då ska du välja en vibrerande dildo. Om du gillar känslan av att bli uttänjd så använd en större eller uppblåsbara dildo.

En intressant studie fann att de flesta dildos som säljs är som den genomsnittliga storleken på en mans penis, vilket tyder på att den genomsnittliga storleken är vad de flesta kvinnor söker .Om du vill klitorisstimulering under penetration kan du välja en rabbit-vibrator / dildo. Det finns även många färger att välja mellan svart, brun, blå, hudfärgad eller flerfärgad.  Man kan ha en färg för varje dag om man vill

Glöm inte att värma upp - Innan du börjar leka med dildon, kan du behöva värma upp först. Detta skulle kunna innebära manuell stimulering tillsammans med att ha en orgasm eller två.

Om du inte producerar mycket naturlig smörjning, då ta lite glidmedel. Några av de rapporterade fördelarna med att använda glidmedel är att det ökar upphetsning / sexuell njutning / lust, vilket gör sex roligare och ger ökad fysisk komfort under sex

 
Våra favorit DILDOTEKNIKER
När du är helt uppvärmd, då är det dags att prova några av dessa mycket njutbara tekniker.
 
1.När man ska lära sig använda en dildo, kommer du finna att denna teknik för att använda din dildo är exakt som det låter. Gnida längs hela längden av din vagina kan ge intensiv stimulering, speciellt med en dildo som är strukturerad/räfflad.

dildog-1

Kraftfullt stötande kräver en leksak med en kärna som är fast nog att inte böjas; även om den inte behöver vara stel. Alltför mjuka dildos kan emmerltid göra denna åtgärd mer svår. Du kan finna kraftigt strukturerade leksaker överväldigande, så välj en mjukare eller böjd dildo som kan vara mer bekväm snarare än en med djupa åsar eller räfflor.

 

2. De flesta av de känsliga nervändarna finns i första tredjedel av slidan, så du behöver inte nödvändigtvis stöta djupt för att få ut det mesta av din onani session med din dildo. Korta och snabba stötar betyder att din dildo inte attackerar din livmoderhals och det kan vara lättare för handlederna också!

2dildoG

Kom ihåg att bara för att du kan för in upp till 15cm av en dildo betyder inte att du måste. Istället kan du använda den extra skaftlängden för att få ett bättre grepp på dildon.

 

3.Just eftersom din dildo är rak så betyder det inte att du inte kan prova andra saker. Gunga din dildo innebär att man går den fram och tillbaka i en vinkel så att spetsen av dildon lägger massor av tryck till botten av slidan (bakre vägg). Så om du ligger ner på rygg, bör din dildo peka nedåt mot sängen när du börjar att trycka in den.

3dildoG

Du får en känsla som liknar den vid stötande, men det kan också ge klitorisstimulering och stimulering runt slidöppningen. Gunga fungerar bäst med dildos som har en mjukare yta, såsom de tillverkade av mjukt silikon eller med leksaker som är krökta och som är avsedda för dubbla klitoris och vaginal stimulans.

 

4.Det finns en hel kategori av dildos som kallas "juicers." De har vevar, och du vända dem efter att de har satts i. De flesta dildos kommer att arbeta med denna rörelse så länge det inte finns en skarp vinkel som kan vara obekväm.

4dildoG

5. När du mjölkar  din G Punkt med hjälp av din dildo så trycer du den övre delen av dildon över din G punkt när du drar utåt. Du kan sedan trycka dildon mot den övre delen av slidan (främre vägg) när du drar tillbaka inuti. Du får intensiv stimulering vid användning av styva leksaker gjorda av glas, trä eller metall och keramik. Du kan också köpa dildos med en kurva speciellt framtagen för G-punktstimulering (se guide)
 
Du kan också använda en liknande teknik vid stimulering en mans prostata.
 
5dildoG
 
6.You behöver inte rörelse för att njuta av att använda din dildo. Du kan helt enkelt hitta en som känns bekväm när den är inuti och hålla den där medan du stimulerar klitoris till orgasm. Leksaken kan förbättra din orgasm samtidigt som den förblir på samma plats.
6dildoG

7. Om du någonsin testat en glas eller stål dildo och kroppen praktiskt taget gick in i chock eftersom det kändes så kallt vid insättning, kanske du vill prova att värma upp för att göra saker mer bekväma. Temperaturlek är helt enkelt handlingen att ändra temperaturen i en leksak.

En kall dildo som dras över bröstvårtorna kan vara lockande och du kan finna dig själv avslappnad nog att ta en större leksak om ytan har värmts upp.

Du kan göra detta genom att placera vattentäta leksaker i en skål med varmt eller kallt vatten eller helt enkelt spola vatten från kranen. Glas, stål, och keramiska är särskilt mottaglig för temperaturförändringar. Silikon och trä dildos erbjuder inte mycket när det gäller att leka med temperaturen.

Se till att kontrollera temperaturen med handen innan du sätter in någon uppvärmd eller kyld leksak, och sätt aldrig din leksak i mikrovågsugn eller ugn. Det är ett säkert sätt att få brännskador inne i slidan och på din vulva. Glöm inte att om du inte har en dildo så kan du alltid bara använda fingrarna istället,

 8. If du är ett fan av analsex, då kommer du utan tvekan tycker om att använda din dildo för någon anal njutning. Alla de vanliga säkerhetsåtgärder gäller här: se till att använda tillräckligt med glidmedel och se till att du noggrant rengör den efteråt innan du använder den på din vagina igen.

 

7DildoG
 
9.Många fantiserar om dubbel penetration, så varför inte göra ett försök? Det finns fyra sätt att njuta av en dubbelmacka med en dildo.
8DildosG
 
Två dildos, en införs vaginalt, ett analt.
Dildo och butt plug.
Dildo och fingrarna.
Dildo och din man.
 

Ofta är det bäst att prova detta på egen hand först för att se hur det känns innan du försöker det med din man (eller män!). Återigen är det viktigt att komma ihåg att se till att du rengör allt som har satts in analt innan du låter den komma nära din vagina.

Eftersom män blir tända visuellt så är en mycket rolig och spännande sak du kan göra är att ta alla dessa dildo tekniker och använda dem för att ge en show för din man. Du kan göra detta medan han ligger i sängen bredvid dig, men det fungerar också bra via Skype om du är i en relation på distans. Du kan även få honom att låna ut en hand och hjälpa dig om du vill, om han är just där bredvid dig.

 
Det viktigaste du kan göra är att prova dessa idéer och experiment för att upptäcka nya och mer njutbara sätt att använda din dildo både själv och under sex.  Du kanske upptäcker att djup, intensiv penetration ger dig orgasmer som skakar i hela kroppen eller du kanske upptäcker att helt enkelt köra din dildo över utsidan av slidan sänder kalla kårar längs ryggraden.

 

Det verkar som alla vet en del sina G punkter, men de flesta har aldrig hört talas om A punkten. Detta är en annan super känslig och tillfredsställande del av slidan som du kan använda din dildo på. Den är belägen på en liknande plats som G-punkten, men djupare, precis vid livmoderhalsen.
 
Det mest tillfredsställande sätt att njuta av din A Punkt innebär inte att du drar din dildo in och ut; istället ska du försöka hålla den på den på plats och tillämpa konstant tryck. Vissa kvinnor behöver verkligen intensiva påtryckningar för att finna det njutbart.

 

PERFEKTA POSITIONER

Innan du överger en leksak eller teknik så förstå att det kan fungera bättre i vissa lägen, men inte andra. Du har förmodligen varit tvungen att experimentera med en position och kuddar uppradade precis rätt med din partner, och detsamma gäller när du upptäcker hur man använder en dildo för maximal egen-njutning.

Om du har en rundare mage, kortare armar eller saknar flexibilitet, kanske du stöter på några problem när det gäller att använda dildos. Du bör dock inte låta detta hindra dig från att hitta vad som fungerar för dig. Det är samma filosofi som du bör ha med att välja samlagsställningar

Många människor tycker det är naturligt onanera med ansiktet vänt mot taket. Det kanske inte har den bästa vyn, men det fungerar ofta lekande lätt. Försök dra knäna mot bröstet för att variera vinkeln och att ge mer G Punkts stimulering. Du kan också placera en kudde under höfterna eller rumpa för enklare åtkomst.

Alternativt kan du ligga med ansiktet nedåt. Om du har längre armar, kan du nå över ryggen för att stöta med en dildo, eller så kan du nå under dig om det fungerar bättre. Överväga att placera en kudde som stöd under dina höfter och för att höja din rumpa i luften för en bättre vinkel.

Liggande på sidan med benen pressade tillsammans kan göra din leksak känns större. Det kan också vara lättare än att onanera när framsidan är nedåt. Du kan hålla benen raka eller böja knäna för att ändra det.

Vi menar inte bara sitta med fötterna platt mot golvet. Du kan stötta upp dem mot en vägg, skrivbord eller bord framför dig att erbjuda obegränsad tillgång med dildon. Denna position fungerar också bra om du njuter av något visuellt på skärmen framför dig.

Sugkoppsdildos erbjuder många alternativ också. Du kan sätta dem på din duschvägg för handsfree-stimulering som den är eller fästa dem till soffbordet och grenslar dem uppifrån. Detta lämnar också en hand eller två fria för klitoris stimulans. Avslutande tankar om hur du använder DILDO

 

Ignorera instruktionerna - sexleksakstillverkare märker ofta G Punkts-leksaker med rosa eller lila förpackning för kvinnor, medan leksaker med nästan identisk form finns i svart eller blå för att stimulera mäns prostata som ju också kan dra nytta av en böjd leksak. Ignorera dessa stereotyper om du tror att en leksak avsedd för manlig anal användning kan bli din G punkts nya bästa vän.
 
Du behöver inte följa den föreslagna användningen för en leksak. Det är kurvan som räknas.
 
Om du vill köra en texturerad dildo mot din klitoris med benen tätt ihop så det finns det ingen anledning att inte göra det Det är just den typen av experiment som kommer att hjälpa dig hitta de bästa teknikerna som fungerar för dig och din dildo.

 

Vad händer om du inte gillar det? - Stressa inte om en viss teknik inte känns bra för dig. Även om din bästa vän svär att det bästa är att stöta en dildo hårt och snabbt, kanske det inte vara din kopp te. Dessutom kan kroppen reagera på olika sätt för en mängd olika skäl. En dag kanske du älskar att mjölka G Punkt medan nästa dag kan kännas irriterande.

 

Faktorer som vilken fas av menstruationscykeln du befinner dig i, stress, trötthet, sjukdom och din nivå av upphetsning kan alla spela in hur bra - eller dåligt - en särskild dildo session eller teknik kan kännas. Naturligtvis gäller samma för sex också.

 

Experimentera med en mängd olika tekniker och positioner vilket innebär att du kan byta till något mer skonsam om livmoderhalsen är särskilt känslig eller du kan upptäcka nya sätt till njutning själv, så onanin inte blir inaktuell eller rutin.

 

Du kan också överraska en partner genom att införa nya tekniker och leksaker - om han eller hon är bekväm med dem - i sovrummet. Du kan bli en bättre älskare eller kan förklara hur din partner bättre kan tillfredsställa dig efter att ha provat dessa tips. Nästan alla av dessa tekniker kan översättas till en riktig levande penis eller vibrator (läs guiden om vibratorer) men du behöver inte ha något extra för att ha massor av roligt med en vanlig dildo när du har en stund för dig själv!

 

Pleasuredome har olika sortiment och du hittar dem här: Dildos (klicka här)

 

Powered by Talex e-handelssystem