ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Silicone Stud Lasso
 Silicone Stud Lasso  Silicone Stud Lasso

Silicone Stud Lasso

Artikelnr: 12710
 
SEK:109kr
Antal:

Silicone Stud Lasso

Utöka din sensuella prestanda och orgasmiska extas med Silicone Stud Lasso. Den lättanvända, fullt justerbara erektionsförstärkaren är utformad för att maximera ditt sensuella nöje och lockande önskningar, samtidigt som du upprätthåller en stenhård erektion. Den mjuka lassoformade förstärkaren glider bekvämt över den erigerade penisen för upphetsnings- och stimuleringsstöd. Justera växlingsknappen för att hitta den perfekta passformen och förbered dig på att njuta av obegränsad extas.

Lasso är tillverkad av mjukt och flexibelt, hygieniskt överlägset silikon och är 5"/13 cm lång. Den stretchiga lassoslingan glider på över den erigerade penisen för en bekväm, behaglig passform som ger ytterligare stöd och uthållighetsförbättring. För att justera passformen, lossa eller dra åt växlingsplädgen. När du har den perfekta passformen kan du ta full kontroll över din upphetsning, stimulering och prestanda. För att öka känsligheten, använd alltid ett kvalitetsslum med denna förbättringsleksak.

Håll dig stenhård längre med den justerbara lasso. Den exotiska erektionsförstärkaren är bra för första gången och erfarna användare, och idealisk för erotisk självtillfredsställelse eller intim parlek. Den mjuka och stretchiga silikonförstärkaren kan användas med dina favoritvibrerande leksaker och är utformad för att förlänga din lekstundstillfredsställelse.

Före och efter varje användning, kom ihåg att rengöra den justerbara lasso med en leksaksrengöringsmedelspray eller tvätta den i varmt tvålvatten.

Total längd: 12,75 cm - 5 tum
Diameter: cm - tum
Bodysafe: Ja
Material: Silikon

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Vi rekommenderar:
Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner