ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Adv Silicone Pump Sleeve
 Adv Silicone Pump Sleeve  Adv Silicone Pump Sleeve

Adv Silicone Pump Sleeve

Artikelnr: 12578gra
 
SEK:115kr
Antal:

Adv Silicone Pump Sleeve

Njut av en pumpupplevelse med extrem komfort och skydd och lägg till Advanced Silicone Pump Sleeve till din favoritpump. Denna flexibla, stretchiga och skyddande hylsa tar bort obehagligt sug för en helt lyxig upplevelse.

Penispumpar fungerar genom att använda sug för att skapa en lufttät tätning runt din penis. Pumpning leder till ökat tryck och blodflöde i din penis; på kort sikt resulterar detta i erektioner som är svårare än någonsin. På lång sikt uppmuntrar pumpning tillväxt i både längd och bredd så att du kan imponera på dina älskare och öka ditt självförtroende i sovrummet.

Dessa kraftiga ringar är det optimala valet för seriösa pumpare. Denna pumphylsa passar cylindrar som mäter upp till 3 tum eller 7,5 centimeter i diameter. Munkhylsan är gjord av premium, högkvalitativt silikon för att ge dig den bekväma sugupplevelse du har önskat dig. Sätt den bara på basen av din favoritenhets cylinder för extra komfort och skydd. Ren silikon ger den ultimata stretchiga och hållbara ringen för att passa en mängd olika cylinderstorlekar. Denna universella sleeve är kroppssäker och oparfymerad för din sinnesfrid och tar din pumpsession till nya nivåer av nöje. Pumphylsan på 3 tum gånger 1,25 tum är precis vad du behöver för att göra din pumpning mer tillfredsställande och njutbar än någonsin.

Diameter: 3,75 till 7,5 cm
Material: Silikon

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner