ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

5 saker du borde veta om Rushpopper

Det finns inga produkter att visa i denna kategori.


5 saker du borde veta om Rushpopper

En produkt för att få en lite "rush" under sex. Här är de 5 saker du definitivt borde veta om poppers.

Vad är Rushpopper

Det är ett kosttillskott


Även om Popper ibland används för att underlätta analsex, så tycker dessutom vissa användare att användning av poppers under sex ökar sexuella känslor och intensifierar orgasm

Poppers blev kända under 70-talet

På 70- och 80-talet skulle homosexuella män sniffa poppers på gayklubbar för att förbättra musiken. Nu har dock poppers blivit mer populära, och vissa raka människor använder poppers rekreations (inte för sex) på klubbar också. De poppers som säljs idag har en annan kemisk sammanställningen en den som användes på 70-talet

Hur fungerar Rushpopper?
Huvudingrediensen i denna unika produkt är Ginkgo Biloba. Detta växtextrakt stimulerar blodflödet och blodcirkulationen i kroppen och könsorganen. Detta har en positiv effekt på den kognitiva funktionen och kan förbättra de upplevda sexuella stimuli.

Hur tar man Poppers Rush?

Rekommenderad användning Skaka väl före användning. Spraya 3 ml (2 till 5 sprayer) under tungan cirka 15 minuter före önskad effekt. Ta inte mer än 3 ml inom 24 timmar. Överskrid inte den rekommenderade dagliga serveringen.

Poppers Är de säkra?

Rush Herbal Popper är ett naturligt stimulerande tillskott för både män och kvinnor, vilket förstärker de upplevda sexuella stimuli. För en ultimat erotisk upplevelse.

Vi på Pleasuredome uppmuntrar dig fortfarande, konsultera din läkare om potentiella faror du kan möta om du använder poppers eller andra förstärkande produkter. Och utöva alltid säkert sex.

Läs mer om Rush Popper


Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner