ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

Strap-on dildos

strap-ons

Den mest komplicerade delen av njutbar strap-on sex är att se till du får händerna på rätt utrustning, och att säkerställa att den sele och dildo du äger är kompatibla med varandra.

Dessutom, om din smak ändras och du har lust att testa en större eller mindre dong så kan processen för att vara säker på omkretsen av din leksak passar selen du har vara lite av en mardröm!

För att lösa problemet, kom Doc Johnson upp med ett genial strap-on system. VAC-U-Lock är världens första fullt utbytbara nöjessystem där du kan njuta av strap-on sex, utan att oroa dig för O-ringar, utsvängda baser och dongens omkrets. Allt du behöver göra är kontrollera om leksaken är Vac-U-Lock-kompatibel, och du är redo att köra på!

Till skillnad från de flesta strap-ons som kräver en O-ring som passats in så har Vac-U-Lock strap-ons ett unikt plug-system som säkert håller dina tillbehör på plats för penetrerande kul. Med en plugg i stället för en O-ring, är Vac-U-Lock selar kompatibla med alla tillbehör som Vac-U-Lock, oavsett storlek och omkrets av den bifogade dongen som du vill använda.

Doc Johnson Black Rose Vac-U-Lock sele Kit med 6 tums G-Spot DildoSo, hur fungerar det hela? Jo varje Vac-U-Lock fastsättning är utformad med ett specialbyggt hål i botten som passar perfekt över den patenterade pluggen. Om du vill sätta fast din dildo i selen så tryck helt enkelt din valda leksak på pluggen och voilà! Du är redo att köra.

Du behöver inte mata in tillbehöret genom en O-ring, behöver du inte fundera på om omfånget av ett tillbehör är kompatibel med din sele och O-ring. Detta gör shopping ännu enklare för nya dildos online, och ger dig friheten att experimentera fullt ut och upptäcka de perfekta proportionerna för dig och din partner.

Om du gillar tanken på att flytta över till Vac-U-Lock systemet, men vill inte känna att du har slösat pengar på att köpa traditionella strap-on sexleksaker, frukta inte! Doc Johnson har också skapat en 'Platina' version av selen som är kompatibel med både Vac-U-Lock och sexleksaker med utsvängd bas .

 

 Ihålig Strap On
Ihålig Strap On

 Selar
Selar

 Solid Strap On
Solid Strap On

 Strapless
Strapless

Utvalda produkter i Strap-ons
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner