ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

Penispumpar

Visa: 
 CalExotics 
  Admiral Rechargeable Pump Kit  


 
Vikt: 0.60
 
SEK:699kr  Köp nu 
 CalExotics 
  Admiral Sta-Hard Pump  


 
Vikt: 0.60
 
SEK:439kr  Köp nu 
 CalExotics 
  Advanced Automatic Smart Pump  


 
Vikt: 0.84
 
SEK:1280kr
SEK:1099kr 
 Köp nu 
 Seven Creations 
  Air Control Pump  


 
Vikt: 0.45
 
SEK:294kr  Köp nu 
 Apollo 
  Apollo Premium Power Pump Smoke  


 
Vikt: 0.45
 
SEK:566kr  Köp nu 
 NS Novelties 
  Atlas Pump  


 
Vikt: 1.15
 
SEK:877kr  Köp nu 
 CalExotics 
  Automatic Smart Pump  


 
Vikt: 0.78
 
SEK:977kr  Köp nu 
 Bathmate 
  Bathmate -  Hydroxtreme7 Penis Pump Crystal Clear  


 
Vikt: 1.50
 
SEK:2019kr
SEK:1795kr 
 Köp nu 
 Bathmate 
  Bathmate - HydroMax3 Blue  


 
Vikt: 0.47
 
SEK:979kr  Köp nu 
 Bathmate 
  Bathmate - HydroMax3 Clear  


 
Vikt: 0.47
 
SEK:979kr  Köp nu 
 Bathmate 
  Bathmate - HydroMax9 Penis Pump Blue  


 
Vikt: 0.71
 
SEK:1550kr  Köp nu 
 Bathmate 
  Bathmate - HydroXtreme3 Clear  


 
Vikt: 1.43
 
SEK:1699kr  Köp nu 
Visar 1 till 24 (av 144 produkter) Resultatsidor:  1  2  3  4  5 ...  [Nästa >>] 

Penispumpar

Vi har ett brett utbud av penispumpar till bra priser. De enklaste pumparna är handdrivna, men det finns också batteridrivna automatiska penispumpar i vårt sortiment. Det alla har gemensamt är att de använder sig av vakuum för att underlätta att blod strömmar till penis. Vanligaste sättet att använda en penispump är att föra ett packningsförsett rör över penis. Packningen är till för att inte luft ska komma in i röret. Alla våra penispumpar är lätta att hålla rena och tar liten plats för att möjliggöra en diskret förvaring.

Om du lider av erektionsproblem så kan eventuellt en av våra penispumpar vara lösningen. Så många som 80 procent av användarna säger att de fått en starkare erektion med hjälp av en penispump. Penispumpar arbetar med vakuum vilket gör att penisens svällkroppar blir blodfyllda. Använder du dessutom en penisring som hindrar att blodet lämna penis håller ståndet längre.

Penisringar

När penis är i erigerat tillstånd är det viktigt att kunna hålla ståndet tillräckligt länge för att genomföra sexakten. Då är det perfekt att använda en penisring, som du placerar vid penisroten. Det förhindrar att blodet lämnar penis och erektionen försvinner för tidigt. Det är viktigt att prova ut en ring som passar precis, eftersom en penisring i felaktig storlek kommer leda till obehag. Det kan dessutom vara aktuellt att testa flera olika storlekar. Alla mäns erektioner är nämligen normalt sett olika stora och hårda från dag till dag. Flertalet av våra penispumpar levereras med penisringar i förpackningen, vilket i så fall står i beskrivningen. I annat fall är det bara att beställa dem separat.

Olika modeller av penispumpar

I vårt sortiment har vi många olika modeller av pumpar. Allt från enkla och manuella som ser till att jobbet blir gjort, till mer avancerade som är vattentäta batteridrivna med lösvagina och inbyggd vibrator. För dig som reser mycket säljer vi specialanpassade penispumpar som tagits fram för att vara enkla och diskreta att packa med sig. Du hittar även en rad olika tillbehör till alla våra pumpar som till exempel glidmedel och olika hållare som gör att du kan använda pumpen i duschen eller badet. Om du fäster pumpen på badkarskanten eller väggen får du händerna fria till annat.

En penispump kan till och med bli en del av förspelet om du så önskar. Om du använder den tillsammans med en partner kan denne ta full kontroll över situationen, vilket kan öka upphetsningen ännu mer. Våra pumpar är framtagna för att kunna användas av alla för att på ett säkert och riskfritt sätt kunna få bra erektioner och ett väl fungerande samliv.

De penispumpar vi har kan hjälpa till att förbättra självkänslan. Ibland beror erektionsproblemen på prestationsångest eller rädslan att könsorganet inte håller måttet. En penispump hjälper då till när du önskar ett grövre, hårdare och längre stånd även om du egentligen inte har erektionsproblem. Effekten är däremot inte permanent, vilket gör att penis återfår sin normala form och storlek när användningen av penispump upphör.

Väljer du en av våra penispumpar med inbyggd vibrator får du ett praktiskt hjälpmedel som även fungerar som en perfekt leksak för ensamma stunder eller när du är ute och reser.

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner