ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

Trosvibrator

Visa: 
 CalExotics 
  10-Function Thong with Ties  


 
Vikt: 0.12
 
SEK:519kr  Köp nu 
 Toyjoy 
  Angel Panty Vibe  


 
Vikt: 0.35
 
SEK:395kr  Köp nu 
 CalExotics 
  Astrea I Remote Vibr. Panty  


 
Vikt: 0.13
 
SEK:515kr  Köp nu 
 NS Novelties 
  Bump-N-Grind Warming  


 
Vikt: 0.12
 
SEK:599kr  Köp nu 
 CalExotics 
  Butterfly Remote Rocking Penis  


 
Vikt: 0.20
 
SEK:885kr
SEK:749kr 
 Köp nu 
 CalExotics 
  Butterfly Remote Venus G  


 
Vikt: 0.16
 
SEK:679kr  Köp nu 
 Pipedream 
  Cheeky Panty Thrill  


 
Vikt: 0.14
 
SEK:495kr  Köp nu 
 Pipedream 
  Crotchless Panty Thrill-Her  


 
Vikt: 0.15
 
SEK:499kr  Köp nu 
 Toyjoy 
  Divine Panty Vibe  


 
Vikt: 0.20
 
SEK:395kr  Köp nu 
 Screaming O 
  Ergonomic Remote Panty Set Black  


 
Vikt: 0.28
 
SEK:722kr  Köp nu 
 FemmeFunn 
  Femmefunn Ossia Dark Green  


 
Vikt: 0.24
 
SEK:595kr  Köp nu 
 FemmeFunn 
  Femmefunn Ossia Pink  


 
Vikt: 0.24
 
SEK:595kr  Köp nu 
 Gender X 
  Gender X Our Undie Vibe  


 
Vikt: 0.20
 
SEK:515kr  Köp nu 
 Satisfyer 
  Little Secret Bluetooth + App  


 
Vikt: 0.05
 
SEK:566kr  Köp nu 
Visar 1 till 24 (av 67 produkter) Resultatsidor:  1  2  3  [Nästa >>] 

När du sitter på tåget eller på ett långdraget möte på jobbet kan du behöva koppla av med lite vaginal stimulans. Om du är på väg till ett kärleksmöte med din partner eller en tillfällig bekant kanske du vill förbereda dig inför mötet. Du kanske sitter på en föreläsning eller ser en teaterföreställning och vill erotisera den intellektuella upplevelsen. En trosvibrator kan då vara det perfekta hjälpmedlet. Med den kan du stimulera dig diskret precis när du vill och var du än befinner dig, utan att någon märker det.

Olika varianter

Trosvibratorer finns i olika utformningar och varianter. Det finns de som stimulerar klitoris och blygdläppar medan andra även smeker insidan av din vagina liksom de som ger dig anal njutning. Principen för alla varianter av trosvibrator är dock att på ett subtilt sätt massera dig till orgasm samtidigt som du är påklädd och utan att du behöver ta på dig själv. Istället styr du vibrationerna med hjälp av en trådlös kontroll. Om du vill utmana dig själv och göra det extra spännande kan du låta din partner sköta fjärrkontrollen.

Bullet-vibratorer

Dessa trosvibratorer är ergonomiskt utformad som en patron för att kunna stimulera din klitoris och dina blygdläppar. De är diskreta men ändå kraftfulla och perfekta för att ge dig omedelbar njutning och sensuell massage till exempel när du är ute och reser. Patronen har utformats för att den ska vara bekväm att bära.

Trosor med inbyggd vibrator

I denna variant medföljer trosor i olika design, vilka har en liten ficka där den medföljande vibratorn passar perfekt. Vibratorn har en ergonomisk form som stimulerar både klitoris och blygdläppar. Trosorna är utformade i ett njutningsfullt material i en förförisk design för att höja dina sensuella upplevelse.

Fjärilsvibratorer

Denna trosvibrator är utformad för att stimulera klitoris och insidan av din vagina samtidigt. Medan den krökta vibratorn ger dig G-punktstimulering, omfamnar den specialutformade fjärilen din kropp för att ge yttre retningar i form av ett rörelsemönster som gungar fram och tillbaka.

Fjärrstyrda trosvibratorer

Med en fjärrstyrd vibrator kan du välja att kontrollera vibratorn direkt från din smarta telefon. Det finns också varianter av fjärrstyrda trosvibratorer där du styr vibrationerna genom rösten eller rörelser. Fjärrkontrollen behöver inte ens vara i närheten, vilket innebär att du även kan låta din partner ta kontrollen över din njutning.

Trosvibratorer med flera funktioner

Dessa varianter har upp till tio olika funktioner som du kan använda för att uppnå den maximala njutningen. Det finns funktioner som vibrationer, pulsering och eskalering att välja mellan. Förutom att ge dig orgasm när du önskar oavsett var du befinner dig, är denna massageapparat också en perfekt leksak att användas tillsammans med din partner.

Trosvibratorer som stimulerar både fram och bak

Det finns trosvibratorer som stimulerar både vaginalt och analt samtidigt. Dessa vibratorer har ofta en mindre äggformade kula som du placerar analt medan du lägger skaftet vaginalt. Den knottriga ytan stimulerar då dina blygdläppar och klitoris samtidigt som kulan ger dig en anal njutning. Denna tredelade stimulans ger en fulländad känsla. Vibratorerna har en design som bekvämt kan bäras i dina trosor. Kabeln som sammankopplar kulan och skaftet är dessutom flexibel och anpassar sig därför till din kropps storlek och form.

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner