ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

Det finns inga produkter att visa i denna kategori.

Strandklänningar-Stort sortiment

Sommar strandklänningar blir mer och mer imponerande med sina färgglada mönster och aggressiva texturer. De är en fantastisk kombination av lätta tyger, komfort och vackra mönster som varje kvinna gillar att bära och bli centrum för uppmärksamhet vid varje tillfälle som hon visar upp sig.

Typ av Strandklänning

Skiftet Om du känner att det passar dig bra, tveka inte att bära den på stranden eller vid poolen. Det är perfekt för slanka, standard-till-lång-formade fysiker.

Wrap Passar alla figurer. Oavsett om du är kurvig eller smal, ser omlottklänning utmärkt ut på dig. Sommar strandklänningar med denna stil gör silhuetten mer feminina och sofistikerade, vilket är varför du kan bära den vid andra tillfällen än din semester vid havet.

Smocked I mjukta material har alltid en smock klänning möjlighet att följa formen på din kropp. Därför måste den ha viss rörelsefrihet så det inte fastnar över bysten, vilket gör att du ser ut som om du bär en säregen kostym.

Raden Empire Här en stil för alla olika typer av kvinnor, särskilt de som vill göra att benen ser längre ut. Med midjan högt upp (under bysten), får kvinnor en skonsam definition och en stark känsla av kvinnlighet samtidigt medan du ser längre ut och med längre ben. Det är fantastiskt för småväxta och fungerar mycket väl för kurviga och framtunga former samtidigt som det smickrar bystens linje och ger täckning för päron och äpple former samtidigt.

 Köp din strandklänning eller beachdress från Sveriges bästa webbshop

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner