ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

Kroppsstrumpor

Visa: 
 Leg Avenue 
  2 Pc Tube Dress And Gloves OS  


 
Vikt: 0.10
 
SEK:279kr  Köp nu 
 Rene Rofe 
  2Pc Crochet Bodystocking Black OS  


 
Vikt: 0.10
 
SEK:249kr  Köp nu 
 Rene Rofe 
  2Pc Crochet Bodystocking Red OS  


 
Vikt: 0.10
 
SEK:249kr  Köp nu 
 Rene Rofe 
  2Pc Crochet Bodystocking White OS  


 
Vikt: 0.10
 
SEK:249kr  Köp nu 
 Leg Avenue 
  Back Low Bodystocking  


 
Vikt: 0.10
 
SEK:215kr  Köp nu 
 Leg Avenue 
  Backless Halter Dress  


 
Vikt: 0.10
 
SEK:255kr  Köp nu 
 Ohyeah 
  Bara Höfter Kroppsstrumpa  


 
Vikt: 0.15
 
SEK:228kr  Köp nu 
 Ohyeah 
  Bara Höfter Kroppsstrumpa - Blå  


 
Vikt: 0.15
 
SEK:230kr  Köp nu 
 Ohyeah 
  Bara Höfter Kroppsstrumpa - Rosa  


 
Vikt: 0.15
 
SEK:215kr  Köp nu 
 Ohyeah 
  Bara Höfter Kroppsstrumpa - Svart  


 
Vikt: 0.15
 
SEK:230kr  Köp nu 
 Ohyeah 
  Bara Höfter Kroppsstrumpa - Vit  


 
Vikt: 0.15
 
SEK:230kr  Köp nu 
 Passion 
  Black Net Catsuit With Open Crotch  


 
Vikt: 0.15
 
SEK:245kr  Köp nu 
Visar 1 till 24 (av 288 produkter) Resultatsidor:  1  2  3  4  5 ...  [Nästa >>] 

Kroppsstrumpor

En kroppsstrumpa, som ibland kallas för body, är en typ av sexigt plagg som passar vid intima och sexiga stunder. Du kan också bära det här plagget under dina vanliga kläder när du vill känna dig extra sensuell och ha lite spänning i vardagen.

Oftast täcker kroppsstrumpor benen, bålen och brösten, ibland även armar och rygg. Vi har kroppsstrumpor för olika tillfällen, både med och utan axelband. I vårt sortiment hittar du modeller som är mer diskreta och modeller som är riktigt utmanande.

Modeller

Hos oss hittar du ett brett urval av kroppsstrumpor i olika modeller, färger och material. Vi har bland annat kroppsstrumpor som är öppna runt både höfter och gren. De modeller som är öppna i grenen påminner lite om strumpebandshållare och kan vara smidiga när du vill ha på dig plagget under den intima stunden.

Vi säljer dessutom modeller som lämnar brösten bara, vilket passar extra bra för de tillfällen när du verkligen vill visa upp dina former. För dig som däremot vill ha något diskretare har vi modeller som påminner om klänningar och kjolar för att täcka kroppen lite mer.

Färger och mönster

Vi har både kroppsstrumpor som är enklare i designen och varianter som har blommor, leopardfläckar och andra fina mönster. Hos oss hittar du bodys både med lång ärm och modeller helt utan ärm. Vi säljer dessutom kroppsstrumporna i flera sexiga färger och modeller. Många av de mest populära modellerna är i sensuellt svart, vilka du enkelt kan kombinera med i andra färger. För dig som istället föredrar något mer färgglatt har vi bland annat raffig röd, förförisk blå och skön rosa.

Storlekar och material

De flesta av våra produkter kommer i en smidig one-size. Eftersom många kroppsstrumpor innehåller både nylon och spandex är materialet töjbart för att enkelt anpassa sig efter olika kroppsformer. Vi har även modeller i Queen Size som passar kvinnor med generösare former. Hos oss hittar du kroppsstrumpor i sexig spets, modeller med meshtyg eller i utmanande fisknätsmaterial.

Sexiga kroppsstrumpor för alla

Kroppsstrumpor är ett hett plagg som passar många tillfällen, du kan till exempel bära en av våra kroppsstrumpor när din partner ska få en sexig överraskning. Det går givetvis även bra att ha på sig en kroppsstrumpa när du är själv, när du vill känna dig lite extra förförisk och utmanande. Med kläderna i det här sortimentet, är det bara din fantasi som sätter gränserna för vad som är tillåtet.

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner