ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

Lack och Läder - Kläder

lack o lader

 

Lack är framställt av PVC och har en insida som ser ut som vanligt vävt tyg medan utsidan är blank som om den vore lackad. Att tänka på är att matrialet inte töjer sig så det är viktigt att man kontrollerar måtten vid beställning. Det är inte heller genomsläppligt så det ”andas” inte. För vård av ditt plagg så använd en fuktig trasa och för förvaring är mörka utrymmen att föredra. Mörka färger kan också färga av sig på ljusa lack-kläder så förvara dom separat. Lack-kläder är ofta det folk menar med porriga kläder

Läder är ett starkt och naturligt matrial som har väldigt lång livslängd om man sköter det rätt. Man bör torka av sitt nya läderplagg medd en fuktig trasa och sen smörja in det med läderbalsam. Om man vill så kan man även impregnera plagget med en spray. Läder töjer sig o antar i viss mån kroppens form så med tiden blir dom allt mer bekväma att bära.

Konstläder är ett matrial som framställts för att efterlikna läder. Livslängden är kortare men det är också billigare och enklare att sköta. Djurvänner föredrar kanske också detta matrial ? Plagget töjer sig inte lika mycket som äkta läder så det formar sig inte lika mycket efter bäraren.

 Datex/Wetlook Lingerie
Datex/Wetlook Lingerie

 Wetlook Korsetter
Wetlook Korsetter

 Wetlook Leggings/Stay Ups
Wetlook Leggings/Stay Ups

Utvalda produkter i Datex/Wetlook Kläder
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner