ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Satisfyer - Pro 2 Vibration
 Satisfyer - Pro 2 Vibration  

Satisfyer - Pro 2 Vibration

Artikelnr: E28578
 
SEK:469kr
Antal:

Satisfyer - Pro 2 Vibration

Upprop till alla älskare av livsstil, leksaker och sensualitet: tryckvågor och vibrationer i en leksak? Ja tack! Den nya tillfredsställelsen Pro 2 vibrationer kommer att göra alla dina drömmar om lust gå i uppfyllelse: om den djupt stimulerande pulsteknik i Pro 2: s tidigare version förde dig till oförglömligt intensiv orgasmer, sedan hålla tätt eftersom den nya, extra vibration funktion av dess efterträdare kommer katapult dig direkt till Cloud 9, eller kanske 9000! Den tredje generationen av The tillfredsställer Pro 2 får en magisk "vibration" uppgradering.

Dess tidigare stil av klitoris stimulering genom intensiva pulser, populär i hela världen, har nu kombinerats med ytterst erotiska vibrationer som sätter kanten på den Lay-on huvudet i Joyful motion.

Den hudvänliga ring gjord av medicinsk silikon omsluter din njutning pärla och smeker det inre området med 11 olika beröringsbara tryck-Wave intensitet inställningar. Under tiden, en separat uppsättning kontroller gör den yttre ringen vibrerar runt klitoris i 10 intensitet inställningar. Resultatet? Ren extas-din klitoris skulle sjunga med glädje om det kunde!

Utformningen av den nya tillfredsställer Pro 2 vibration kombinerar den vanliga raffinerade Rose guld i matt finish med en ny, smal form som Poäng Poäng tack vare den ergonomiska gupp och kurvor. Även om denna vackra njutning-giver sitter perfekt i handen, de två funktionerna i den breda låg-på huvudet smeka din kärlek pärla intensivt.

Men tack vare den viskande-tysta motorn, den enda uppmärksamhet det kommer att locka är ditt. Den vattentäta efter behandling (IPX7) innebär att det är också din perfekta följeslagare för sensuell njutning i dusch eller badkar. Under vattnet är den pirrande känslan ännu mer intensiv!

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner