ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Satisfyer Pro 4 G-Spot Rabbit
 Satisfyer Pro 4 G-Spot Rabbit  Satisfyer Pro 4 G-Spot Rabbit
 Satisfyer Pro 4 G-Spot Rabbit  

Satisfyer Pro 4 G-Spot Rabbit

Artikelnr: E27979
 
SEK:489kr
Antal:

Satisfyer Pro 4 G-Spot Rabbit

Dags för det ultimata, i känsla är denna speciella kanin din mus, som spelar dig med orgasmer för din dagbok över superlativ. I den typiska stilen hos familjen Satisfyer stimulerar den din kärlekspärla beröringsfri genom tryckvågor, vilket ger djupare stimulering som leder till flera orgasmer. Denna talang ensam har framkallat omättliga leenden på kvinnans ansikten över hela världen. Men varje tårta förtjänar isbildning, och i enlighet med denna filosofi utvecklades Satisfyer Pro G-Spot Rabbit. Det utvidgar den unika känslan av klitoris tryckvågstimulering till att inkludera en extra G-punktmassage. Det kan väl vara värt att ta några dagar ledigt från arbetet och spendera dem i sängen tillsammans med denna innovativa nöjeskompis.

Ta din libido till en topp!
Den ergonomiska formen och det silkesmjuka silikonskyddet på Pro G-Spot säkerställer att den sitter bekvämt i din hand. När den frestande designen har förfört dig glider den smidigt in i dig. Den flexibla, elegant böjda axeln fäster sig skickligt vid dina kurvor och söker din G-punkt med en voluminös spets som innehåller en kraftfull motor. En angenäm bukett med 3 vibrationsintensiteter och 7 rytmer ger dig djupa vaginala vibbar.

Under tiden smekar klitorisstimulatorn din kärlekspärla med sensuell tryckvågstimulering. Det runda silikonfästet omger din klitoris när du kommer till ett beröringsfritt klimax. Detta ger dig en känsla som liknar oral stimulering: snabb växling mellan sug och tryck finns i 11 intensiteter - använd bara de intuitiva kontrollerna för att växla upp och ner mellan inställningarna. En tredje knapp styr vibrationsinställningen, vilket möjliggör otaliga förföriska kombinationer av inställningar. Satisfyer Pro G-Spot är också extremt tyst, även om det mycket väl kan locka några ljud från dig! Den vattentäta ytan innebär att den också är den perfekta badkamrat som inbjuder dig att njuta av sensuella nöjen i duschen eller badet.

Material och skötsel
Det utbytbara, hudvänliga silikonfästet för denna Satisfyer-modell är praktiskt och runt. Den friktionsfria ytan på ringen omsluter din kärlekspärla tätt och konstigt. Förstärk dina nöjesupplevelser ytterligare genom att använda ett vattenbaserat smörjmedel. Det integrerade uppladdningsbara batteriet i Satisfyer Pro G-Spot Rabbit erbjuder miljövänlig laddning. Om du vill ladda din leksak via en nätkontakt kan den magnetiska USB-kabeln (ingår) kompletteras med en standard 5V-kontakt. Den hudvänliga silikon är extremt lätt att rengöra. Tvätta bara leksaken med ljummet vatten och lite tvål. Tillbehöret är också lätt att ta bort. Avsluta med ett par sprayer med desinfektionsmedel för att säkerställa en noggrann hygien.

- Tryckvågor och vibrationer
- Separat kontrollerbara inställningar
- 2 kraftfulla motorer. Vattentät
- Laddningsbar USB-laddningskabel ingår

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner