ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Power Tabs Strong  - 1 kap
 Power Tabs Strong  - 1 kap  

Power Tabs Strong - 1 kap

Artikelnr: powertabs1
 
SEK:95kr
Antal:

Power Tabs Strong

Power Tabs™ är ett välkänt kosttillskott för erektion på marknaden, även om det finns på marknaden under en kort tid, har det vunnit enorm popularitet tack vare dess effektivitet.

Effekten av tillägget aktiveras efter 30 minuter efter intag av kapseln. Maximal effekt uppnås efter 60 minuter och kan bibehålla en stark erektion i upp till 24 timmar. För att framkalla en stark erektion behöver du sexuell stimulans, så du behöver inte oroa dig för en konstant tröttsam erektion under 24 timmar. Tack vare en speciell åtgärd garanterar Power Tabs™ att du kommer att ha flera samlag på en natt! Allt tack vare ingredienserna som säkerställer maximal regenerering!

Tack vare innovativa lösningar skapades Power Tabs™ på basis av kända ingredienser men i innovativ form och med oöverträffade proportioner, vilket säkerställer att du får en erektion på högsta nivå.

  L-arginin
L-arginin - bidrar till ökningen av produktionen av kväveoxid i kroppen, samt minskar spänningen i blodkärlens väggar. Båda faktorerna tillåter blodet att flöda mer fritt i penis. Ökad spermieproduktion och spermiemotilitet bidrar till en mer intensiv erektion.


Ginsengrot
Ginsengrot - systematiskt konsumerad, ökar permanent libido. Det intensifierar blodflödet till könsorganen, tack vare vilket det är möjligt att uppnå en ännu större erektion. På grund av innehållet av en stor mängd vitaminer sänker det nivån av kolesterol och triglycerider, vilket förhindrar aterosklerotiska sjukdomar.

Maca rot
Maca - tack vare fytosterolerna den innehåller ökar den blodtillförseln till könsorganen, vilket gör att penisen förlängs och hårdnar och blir ännu känsligare för beröring.

Selen
Selen – ökar kroppens effektivitet.

Zink
Zink - låter dig behålla rätt nivå av testosteron.

Guarana
Guarana - ökar kroppens effektivitet, påverkar det centrala nervsystemet.

Power Tabs™ har full dokumentation och säkerställer högsta kvalitet till bästa pris.

Power Tabs™ är föremål för många kontroller och har alla nödvändiga dokument och certifikat, inklusive meddelande till GIS-, EFSA- och USA-certifikatet. De tillverkas i enlighet med GHP och GMP samtidigt som standarderna HAACP ISO 22000 bibehålls.

Kosttillskott.  Rekommenderad dos bör ej överskridas.  Kostillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balaserad kost och en hälsosam livsstil.  Effekten av denna produkt varierar för den enskilde individen och ett visst resultat kan aldrig garanteras.  Förvaras oåtkomligt för små barn.

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Vi rekommenderar:
Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner