ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Top Men Plus Erektionshjälp Tab - 10 kap

Top Men Plus Erektionshjälp Tab - 10 kap

Artikelnr: 1x06021037
 
SEK:695kr SEK:599kr
Antal:
Top Men Plus Erektionshjälp-Billigt Potensmedel


Top Men Plus produkt skapades för män som har problem med erektion. Men med denna typ av kosttillskott, män är ofta rädda för oönskade symptom. EroTabs är en produkt med helt naturlig sammansättning, så det är säkert och viktigast av allt effektivt kosttillskott för erektionsproblem.

L-arginina

L-arginin ökar avsevärt produktionen av kväveoxid, som har positiva effekter på vaskulära muskler. Minska den vaskulära väggen spänning förbättrar blodflödet i kroppen och därmed graden av oxidation av vävnader. Det är ett av de mest effektiva sätten att erektionsproblem. På grund av detta faktum, L-arginin är ett ämne som förbättrar mängden blod som levereras till medlemmen efter aktiveringen av stimulus erogennego. Detta bidrar till att få betydligt erigerad och orsakar en erektion. Det huvudsakliga verksamhetsområdet av L-arginin är en ökning i produktionen av spermier och spermierörlighet avsevärt bidra till att stärka erektioner!


Ginseng Ginseng är en känd som en ört corroboranting kroppen och förebygga många sjukdomar. Det upplyser sinnet och underlättar tänkande. Det hjälper till att behandla impotens, trötthet, artrit, symtom på senil demens, lägre kolesterol, öka energi, uthållighet och uthållighet i kroppen, minskar effekterna av trötthet och stress, förebygger infektioner. Forskning i Toronto (2000) tyder på att Ginseng kan ha en positiv effekt vid behandling av diabetes mellitus-sänker blodsockernivån med 20% mer än placebo. Det är en av de mest populära och effektiva tillskott av livslängd. Det lindrar massor av allvarliga konsekvenser av åldrande, såsom degeneration av blodsystemet, ökar fysiska och mentala förmågor. Uppmärksamhet har också dragits till dess positiva effekter vid behandling av cancer och förbättra idrottare prestanda.

Maca ingredienser Maca att öka blodtillförseln till könsorganen, som Maca anses vara afrodisiaka. Dessutom, fytosteroler innehöll estrogennie fungera, vilket ökar blodtillförseln till könsorganen så att penis blir hårdare och rader påverkas. Dessutom, tack vare den starka genital blodtillförsel, de är mer känsliga för beröring av vad vi känner intensiva orgasmer.

Guarana dess åtgärder är mycket bred, ofta förknippas med stimulering av kroppen. Med Guarana öka din förmåga i sexuella relationer. Det stimulerar det centralanervsystemet och ökar kroppens fysiska prestationsförmåga.

Resterande ingredienser:

Zink, selen.

Administrering: ta en tablett minst 30 minuter före förväntad sexuell aktivitet

Kosttillskott.  Denna produkt är inte i avsikt att diagnostisera, behandla, bota eller förhindra någon sjukdom eller hälsotillstånd och är inte ett substitut för en hälsosam kost.   Överskrid inte rekommenderat intag.   Effekten av denna produkt varierar i varje individ och ett distinkt resultat kan aldrig vara guarranteed.   Förvara på en sval, torr plats.  FörVaras oåtkomligt för barn. 

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner